Dabar Kim Kardashian sesuo atskleidė, kaip jai tai pavyko.

„Negaliu patikėti, kad taip ilgai pavyko nuslėpti didėjantį pilvuką. Tereikėjo kelių stiliaus gudrybių, rimtos strategijos ir daugybės drąsos, bet tai suveikė!“, – savo internetiniame puslapyje džiaugiasi būsima mamytė.

Ji teigia, jog labiausiai gelbėjo didžiuliai apkritę paltai, po kuriais plėvesavo laisvos suknelės. Šis derinys sukūrė iliuzijos efektą. Taip pat ji visuomet priderindavo didžiulę rankinę, kuri taip pat gerai nukreipia dėmesį nuo pilvuko.

„Tą patį šviesios spalvos paltą dėvėjau daugybę kartų per šešis nėštumo mėnesius ir niekas mano nėštumo nepastebėjo. Aš neišeidavau iš namų be palto. Tai labai patogu ir pridengia augantį pilvuką“, – paslaptimis dalinosi K. Kardashian.

Tam, pasak jos, labai tinka tokio tipo suknelė. Per Kim Kardashian vaikelio sutiktuvių vakarėlį nusifotografavusi Khloe jau buvo nėščia, tačiau daugelis to nė neįtarė:

💜 Cherry Blossoms and Tea for baby number three 💜 #KKW

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Nov 11, 2017 at 7:41pm PST

„Žinoma, kai atskleidžiau pasauliui, kad laukiuosi, ėmiau rengtis taip, kad išryškinčiau nėštumą“, – pasakojo Khloe.

Jos ir NBA krepšininko Tristano Thompsono vaikelis pasaulį išvysti turėtų jau visai netrukus, po gero mėnesio.

K. Kardashian nėštumo stilius - nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)