Moteris paviešino nuotrauką, kurioje matyti gėlės ir vyro sveikinimas.

„Ačiū, @BarackObama už gražias gėles, kurios laukė biure šį rytą. Tu esi mano geriausias draugas, didžiausias gerbėjas ir tradicija gauti gėles ir raštelį nuo tavęs niekada nepasens“, – prie nuotraukos parašė M. Obama.

Atvirukas buvo adresuotas „Miche“ ir pasirašytas „Su gimtadieniu, B.“.

Ponia Obama taip pat padėkojo visiems gerbėjams už sveikinimus.

„Noriu padėkoti visiems, kurie siuntė atvirukus ir rašė per socialinius tinklus iš viso pasaulio. Jūs net nenutuokiate, kiek mes iš jūsų išmokstame. Žinau, kad dimtadieniai gali būti ne visai smagūs (man jau 54!), bet jūsų vilties, dosnumo ir šilumos kupinos žinutės visuomet primena, kokie mes laimingi ir palaiminti“, – toliau už sveikinimus dėkojo sukaktuvininkė.

Socialiniuose tinkluose savo žmoną pasveikino ir pats Barackas Obama.

"Tu ne tik žmona ir mūsų vaikų motina, tu ir mano geriausia draugė. Myliu tavo stiprybę, malonę ir ryžtą. Myliu tave kasdien vis stipriau. Su gimtadieniu!", - prie nuotraukos parašė buvęs JAV prezidentas.

Michelle ir Barackas Obamos yra laikoma viena pavyzdingiausių pasaulio porų, nuolat vienas kitam demonstruojančių meilę ir pagarbą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)