Į Floridą Donaldas buvo atvykęs kartu su žmona Melania ir sūnumi Barronu. Išvykstant iš dangaus prapliupo lietus, tad Donaldas puolė slėptis po didžiuliu juodu skėčiu.

Deja, D. Trumpas nuo lietaus saugojosi tik pats. Tuo metu į lėktuvą kartu lipusi žmona bei sūnus buvo merkiami lietaus.

Užsienio žiniasklaida juokauja, jog Donaldas greičiausiai norėjo apsaugoti savo šukuoseną, kurios paslaptis neseniai buvo įspėta.

Donaldas Trumpas lipa į lėktuvą:

Kaip rašo „New York Post“, prezidento D. Trumpo keista šukuosena slepia operacijos padarinius. Naujoje knygoje „Ugnis ir įniršis: D. Trumpo Baltųjų rūmų viduje“ („Fire and Fury: Inside the Trump White House“) teigiama, jog vyrui plastikos chirurgai atliko procedūrą, kurią renkasi nuplikę pacientai.

Operacijos metu nuo galvos pašalinamas odos plotas, kuriame nebeauga plaukai, o patempta viršugalvio oda susiuvama. Tuomet pliko ploto nelieka, tik randas, kurį ir paslepia šukuosena.

Kadangi D. Trumpas vešlia ševeliūra nepasižymi, jis pasirinko „saugųjį variantą“ ir šukuosenos keisti net neketina.

Iš susikurto milijardieriaus įvaizdžio šaiposi ne tik karikatūras piešiantys dailininkai bei visas likęs pasaulis. Progos patraukti per dantį nepraleidžia ir Donaldo dukra Ivanka Trump.

„Ji draugams nuolat pašaipiai pasakoja, kokia operacija atlikta tėvui ir kad tokiai jo šukuosenai formuoti sunaudojama išties daug stiprios fiksacijos plaukų lako“, – knygoje, kuri lentynose pasirodys sausio 9 dieną, rašo žurnalistas Michaelas Wolffas.

Donaldo Trumpo šukuosena:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)