Jono Joneso, kurio tikrasis vardas yra Jonathanas Berkley, namai dabar prieglauda, kurioje patogumai taip pat nelepina.

29-erių muzikantas niekuomet taip ir nebuvo susitikęs savo tėvo akis į akį.

Garsusis seras T. Jonesas sūnaus Jono susilaukė būdamas 47-erių. Tai trumpalaikio romano su daugiau nei dvidešimt metų jaunesniu modeliu Katherine Berkery vaisius.

1988 liepą gimęs Jonas anksčiau yra kalbėjęs, jog norėtų susitikti su savo tėvu, kol „dar ne per vėlu“. „Norėčiau su juo pakalbėti. Tiesiog pasklausčiau, kaip jo gyvenimas. O štai, koks mano, – anksčiau leidiniui „The Daily Mail“ sakė J. Jonesas. – Jis sensta ir gali susirgti. Noriu su juo susitikti, kol dar ne per vėlu.“

 Jonathanas Berkley

Nežinia, ar šiai svajonei bus lemta išsipildyti. Seras T. Jonesas niekuomet nepripažino jo kaip sūnaus, nors tai 2008 metais buvo įrodyta teisme, atlikus DNR testą.

Pripažinus tėvystę, Tomas Jonesas savo sūnaus išlaikymui kas mėnesį iki pilnametystės turėjo mokėti po beveik 2 tūkstančius eurų. T. Jonesas kruopščiai sumokėdavo tai, ką priteisė teismas, tačiau niekuomet neparodė noro susitikti su savo sūnumi.

„Tai buvo neplanuota, – kartą apie sūnų sakė seras Tomas Jonesas. – Jei tai būtų buvę planuota, daryčiau kiek daugiau nei tik išlaikyčiau finansiškai. Bet juk neplanavau, tik pasidaviau pagundai.“

Be tėvo augęs J. Jonesas buvo itin maištingas paauglys. Vėliau paniro į narkotikus, prarado darbą ir tapo benamiu. Gyvenamosios vietos Jonas neturi jau kelerius metus.

Tomo Joneso sūnus su savo mama vaikystėje ir dabar:

Tiesa, pačiu juodžiausiu laikotarpiu Jonas gyveno savo automobilyje. Tuomet jis buvo pričiuptas policijos pareigūnų ir už tai, kad vartojo narkotikus, kelias naktis turėjo praleisti už grotų.

Išėjęs į laisvę vyras priverstinai turėjo reabilitaciją. Tuomet atrodė, jog jo gyvenimas prašviesės: jis rado naujus namus, darbą mėsainių bare ir toliau tęsė muzikanto karjerą. Tačiau šis periodas truko neilgai, jis ir vėl nebeturi namų, kurį laiką lovą jam atstojo suoliukai parke.

J. Jonesas nori „tiesti tiltus“ ir bendrauti su garsiuoju tėveliu bei jo vaikais, tačiau, kaip skelbia mirror.co.uk, jo brolis Markas, kuriam jau 60-imt, į Jono laiškus neatsakė.

77-erių T. Jonesas buvo vedęs metais jaunesnę Lindą (Melinda Rose Trenchard). Amžiną meilę jai prisiekęs vyras su ja išgyveno iki pat jos mirties. Jo žmona anapilin iškeliavo 2016-ųjų balandį.

Pora kartu užaugino sūnų Marką. Jam šiuo metu – 60-imt. Vestuvių dieną Tomui buvo vos septyniolika, o jo išrinktajai – šešiolika.

Jonathanas Berkery su mama Katherine

Nepaisant to, T. Jonesas dažnai viešai girdavosi seksualiniais nuotykiais su kitomis moterimis. Toks jo elgesys išvedė iš pusiausvyros žmoną Lindą ir ši ėmė smurtauti prieš jį.

Būdamas karjeros aukštumose T. Jonesas dažnai mėgavosi romanais su garsiomis moterimis. Jis artimai bendravo su „Mis pasaulis“ Marjorie Wallace, grupės „Supremes“ atlikėja Mary Wilson, TV žvaigžde Charlotte Laws ir kitomis. JAV aktorė Cassandra Peterson viešai prisipažino, jog su Tomu Jonesu prarado nekaltybę.

Beje, nors romanų jo gyvenimo kelyje buvo daugybė, iki šiol žinomas tik vienas nesantuokinis sūnus Jonas Jonesas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)