Kaip skelbia „Independent“, V. Beckham merginos su akiniais nuotraukas savaitgalį paskelbė „Facebook“, „Instagram“ ir „Twitter“ paskyrose. Jas dar papildė prierašu: „Vėl į darbą!“.

„Metus pradėkite nuo naujų rėmelių iš 2018 metų pavasario ir vasaros kolekcijos. Jie įkvėpti 8-ojo dešimtmečio klasikinio retro, tik kiek pakoreguoti, kad padėtų sukurti lengvą, šviežią ir šiuolaikišką įvaizdį“, – byloja siūlomo gaminio aprašas.

Tačiau užuot susidomėję naujo modelio akinių rėmeliais, daugelis žmonių atkreipė dėmesį į ypač smulkaus kūno sudėjimo akinius demonstruojančią manekenę – lietuvę Giedrę Dukauskaitę.

„Piršti jaunoms moterims tokius vaizdus tiesiog pavojinga. Absoliučiai jokios pilietinės atsakomybės“, – piktinosi vienas nuotrauką pakomentuoti ryžęsis asmuo.

„Ši mergaitė tiesiog išsekusi. Tokio įvaizdžio išties nedera brukti jaunoms moterims. Norime matyti tikras moteris“, – parašė kitas komentatorius.

„Kaip apmaudu, kad pasirinktas šitaip išsekęs modelis. Toks pristatymas nedaro Victoriai garbės, be to, yra blogas pavyzdys jos dukteriai“, – išreiškė savo nuomonę dar vienas iternautas.

Vis dėlto atsirado ir tokių, kurie tikino, kad G. Dukauskaitė gali būti liekna iš prigimties, todėl gėdyti jos dėl kūno sudėjimo jokiu būdu nedera.

„Galbūt mergina liesa iš prigimties, be to, ji graži“, – parašė viena moteris socialiniame tinkle „Twitter“.

„Vis dėlto samdant šitokio liesumo modelius daugeliui merginu tarsi iškeliami suvis neįgyvendinami tikslai. Tai visiška atsakomybės stoka“, – piktinosi komentatoriai.

Tai, beje, ne primas kartas, kai V. Beckham kritikuojama dėl nevykusio modelio pasirinkimo. Ji vis užsipuolama, nors dar 2010 metais yra prisiekusi, kad per jos kolekcijų pristatymus podiumu žingsniuos tik sveikai atrodantys modeliai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)