Nors sprendimas nusivilkti tokį grožį ir atrodo sunkiai suvokiamas, Kate Middleton vestuvių pokyliui aprangą pakeitė ir suknelę persirengė. Tačiau tai matė tik išrinktieji, dalyvavę uždarame vestuvių pokylyje.

Antrąją didžiosios dienos suknelę taip pat kūrė „Alexander McQueen“ kūrybos vadovė Sarah Burton. Tenka pripažinti, kad ir antroji vestuvinė suknelė nenusileidžia pirmajai – griežtos struktūros viršus, kristalais siuvinėta taliją pabrėžianti liemens dalis ir sunkus platėjantis sijonas. Geriausia dalis? Švelnus ir minkštas trumputis megztukas, kuriuo Kate Middleton pridengė pečius.

Antroji Kate Middleton vestuvių suknelė
Antroji Kate Middleton vestuvių suknelė

Nuo 2011 metų nutekėjo jau daug vandens, o visas pasaulis laukia šių metų gegužę vyksiančių princo Harry ir Meghan Markle vestuvių.

Šiuo metu Kembridžo kunigaikštienė laukiasi jau trečiosios atžalas, tad labai smagu pasižiūrėti, kokį kelią jau nuėjo ši elegantiška tamsiaplaukė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)