Neseniai „Gossip Cop“ duotame interviu ji sakė, kad nėra laiminga dėl atsinaujinusių jos 25 metų dukros santykių su dvejais metais jaunesniu J. Bieberiu.

„Žinoma, Selena gali gyventi savo gyvenimą kaip tinkama, jei tik yra laiminga, saugi ir sveika. Ji su Justinu nebendravo ilgą laiką, nes turėjo sunkią operaciją. Tačiau ji yra suaugusi ir pati priima sprendimus“, – pasakojo moteris.

Ji taip pat pripažino, kad nebėra Selenos vadybininkė dėl kilusios įtampos tarp jų. „Mes (ji ir jos vyras bei Selenos patėvis) nesitikėjome tvarkyti jos vadybos visą gyvenimą. Apleidau šias pareigas dar 2014 metais. Mes praradome daug šeimos laiko, nes viskas, ką aptardavome, buvo verslas ir pasirodymai“.

Atlikėjos mama nerimauja, nes anksčiau Justinas jai atrodė gana nerimtas vaikinas, kuris nepuoselėjo jos dukros jausmų. Dėl to tarp jų kilo ir ne vienas ginčas.

Justinas Bieberis ir Selena Gomez

„Selenos šeima niekada nepriims jo atgal po išsiskyrimo prieš kelerius metus“, – pasakojo šeimai artimas šaltinis.

Išsiskyręs su Sofia Richie Justinas prisipažino visada puoselėjęs, tačiau bandęs tramdyti, jausmus Selenai. Tuomet ji paliko savo vaikiną The Weekend ir praėjusių metų lapkritį pora ir vėl pradėjo susitikinėti.

Anksčiau jie susitikinėjo būdami paaugliais dar 2011 metais ir dėl darbų bei pasirodymų pirmąkart išsiskyrė 2012 metais. Po metų pora nusprendė skirtis galutinai. Jie suprato, jog yra per jauni tokiems rimtiems santykiams.

Dar praėjusiais metais ir vėl susitikusios Selena bei Justino mama Pattie Mallette sakė esančios laimingos dėl to, kas vyksta. Ne paslaptis, kad Pattie visada patiko Selena.

„Jei jis ją myli, aš myliu ją. Mes susitikime ir galiu pasakyti, kad mūsų ryšys yra ypatingas. Manau, kad ji yra ypatinga mergina“, – sakė atlikėjo mama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)