62 aktorius, anot jos, net ir fiziškai smurtavo namuose. Teismui pateiktuose dokumentuose nurodoma, jog iš Rusijos kilusiai moteriai dėl tokio kenksmingo gyvenimo būdo medikai vėliau šalia smegenų aptiko auglį.
„Tai buvo nuolatos patiriamo streso rezultatas. Dabar man buvo aptiktas auglys ir turiu praeiti visą gydymą. Be abejo, reikės apmokėti ir visas medicinines išlaidas“, – pasakojo dviejų vaikų mama.
Posmegeninėje liaukoje (Hipofizėje) aptiktas auglys yra visai šalia smegenų, todėl tai gali būti pavojinga. Daugelis jų auga lėtai, tačiau jie taip pat yra skirstomi į keletą tipų. Kuri iš jų buvo aptiktas O. Grigorievos galvoje, medikai dar aiškinasi.
Dar 2011 metais aktorius atliko visas reikalingas procedūras, siekiant išsaugoti santykius su dukra. Kartu su buvusia gyvenimo drauge jis augina devynerių Lucią. Tačiau nepaisant visų sutarimų pora vis dar nesutaria dėl visų detalių, tad kova dėl teisių į vaiko auginimą ir auklėjimą vis dar tęsiasi. Po varginančių teisinių kovų paaiškėjo, kad Oksana yra ir įsiskolinusi. Tiesa, su savo skolomis moteris nesutinka.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)