48 metų Catherine Zeta-Jones prisipažįsta, kad gyvenimas su 73 metų Michaelu Douglasu ne visada buvo rožėmis klotas. Laimei, sunkiausiomis akimirkomis abu buvo pasiryžę uoliai stengtis, kad santykiai nesubyrėtų, ir tikrai džiaugiasi, kad pastangos nenuėjo veltui, rašo „Daily Mail".

Kalbėdama su žurnalo „Good Housekeeping" žurnaliste, iš Velso kilusi aktorė prisiminė, kaip su vyru minėjo 15-os metų bendro gyvenimo sukaktį.

„Buvo tiesiog puiku. Dviese ėjome į vieną iš mėgstamiausių savo restoranų. Juokais stebėjomės, kaip vienas kito dar nenudobėme ir lig šiol esame gyvi. Penkiolika metų – netrumpas laiko tarpas. Nuolatos reikia kurstyti namų židinį!" – su entuziazmu kalbėjo C. Zeta-Jones.

„Tai labai ilgas kelias. Manau, kad šiandien žmonės pernelyg greitai apsisprendžia nutraukti santuokinius ryšius. Reikia sukaupti visas jėgas, o ne nuleisti rankas primą kartą susidūrus su problemomis, kurias spręsti teks ne kartą ir ne du. Problemų kelyje pasitaikys ir daugiau", – kalbėjo aktorė.

Vienu iš sunkesnių laikotarpių poros gyvenime reikėtų laikyti tuos keletą metų, kai M. Douglasui buvo diagnozuotas gerklų vėžys, o C. Zeta-Jones kamavo II tipo maniakinės depresijos simptomai.

„Kaip įmanydami stengėmės vengti viešumo. Deja, dėl mūsų profesijų, tai ypač sudėtinga. Per daug nesikalbėjau apie tai su kitais. Bent tai visada stengiuosi padaryti", – prisimindama išgyventus sunkumus kalbėjo C. Zeta-Jones.

„Vaikai vis klausinėjo, ar tėtis mirs. Buvo išties nelengva. Jaučiausi taip, tarsi laimės pojūtis negrįžtamai liko praeity", – prisiminė aktorė.

Kai 2011 metais jai buvo diagnozuota II tipo maniakinė depresija, C. Zeta-Jones ėmė stengtis susigyventi su išgirsta žinia ir spręsti įvardytą problemą.

„Pasijusti laimingam galima ir tada, kai galop paaiškėja, kas būtent tau nutiko. Kai sužinojau, kaip vadinasi sunkiai valdomos mano emocijos, kai apie simptomus ėmiau kalbėtis su specialistu, pasijutau daug ramiau", – tikina aktorė.

„Esama ir svaiginančių aukštumų, ir giliausių bedugnių. Mano tikslas – rasti aukso vidurį. Dabar jaučiuosi labai komfortiškai. Iš esmės taip yra todėl, kad esu sukaupusi patirties – daug geriau žinau, ką reiškia vienas ar kitas užgriūvantis sunkumas", – sakė C. Zeta-Jones.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)