„Man tikrai patinka mano vyras. Neįsivaizduoju, kaip mums pavyko (tiek išgyventi kartu)", – sakė 51 m. aktorė, po fotosesijos name Beverli Hilse, kuriame anksčiau gyveno Marlene Dietrich, pranešė unitedmags.com. Spalvingas fotosesijos sukneles ji derino su savo pačios kuriamais bateliais, rašoma dailymail.co.uk.

„Kai galvoju apie ilgalaikius dalykus, visada pagalvoju – mes juo sėdėsime štai tose kėdėse. Iš tiesų nežinau, kaip (kartu nugyvenama) tiek laiko. Manau, patvari santuoka graži tuo, kad nejauti to vadinamojo drugelio laikotarpio... asistavimo, medaus mėnesio laikotarpio. Taip nebebus. Bet santuokos esmė – ne tai. Esmė, kad jautiesi investavęs į žmogų taip, kaip niekada nesitikėjai. Mane džiugina viskas, kas gero nutinka mano vyrui. Dėl jaučiuosi labai laiminga. Jo nusivylimai – mano nusivylimai. Jei galėčiau, perimčiau jo nusivylimus", – pasakojo S. J. Parker.

Monday May 19th, 1997 It flew by Baby. Good golly I love you. XXX, Your wife

Публикация от SJP (@sarahjessicaparker) Май 19, 2017 at 11:09 PDT

Pora augina du vaikus – 7 m. dvynes Tabithą ir Lorettą, taip pat 13 m. sūnų Jamesą Wilkie'į. Aktorė teigė: „Nenorėčiau skirtis. Žinau, koks tai skaudus lūžis, ypač vaikams."

Seriale „Divorce" („Skyrybos") S. J. Parker vaidina Frances, kuri po 17 metų santuokos su vyru Robertu (kurį vaidina Thomasas Hadenas Churchas) nori skirtis. Jos veikėja pareiškia apstulbusiam vyrui: „Noriu išgelbėti savo gyvenimą, kol jis man dar svarbus. Aš tavęs nebemyliu. Noriu skirtis."

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)