J. Jackson motina tapo labai vėlai – jos pirmagimis Eissa pasaulį išvydo praeitų metų sausį, kai moteriai buvo 50 metų, skelbia dailymail.co.uk.

Vyresnysis Janet brolis, 63 metų Tito Jacksonas, prisipažįsta, kad dabar savo seserį mato naujoje šviesoje, o prie pokyčių įprasti reikia laiko, nes iki tol ji niekada nedemonstravusi savo motiniškosios pusės.

T. Jacksonas „Loose Women" sakė: „Labai keista matyti Janet kaip motiną, nes ji visada buvo iš tų moterų, kuriuos su vaikais neištveria ilgiau dešimties minučių. Bet štai...".

Kalbant apie dainininkės skyrybas su milijardieriumi iš Kataro, buvęs grupės „Jackson 5" dainininkas Tito ITV laidai yra sakęs: „Šiuo metu ji išgyvena skyrybas. Daug detalių nežinau, bet ji skiriasi".

Nepaisant visų sunkumų, su kuriais dainininkei tenka susidurti asmeniniame gyvenime, profesine prasme reikalai klostosi puikiai: J. Jackson intensyviai ruošiasi koncertiniam turui Jungtinėse Valstijose.

Praeitą mėnesį popmuzikos ikona savo paskyroje socialiniame tinkle „Instagram" paskelbė nuotrauką iš šokių studijos, kur tobulina savo pasirodymų choreografiją. Remiantis šaltiniais, dainininkei po gimdymo pavyko sėkmingai atsikratyti beveik 30 kilogramų antsvorio.

Štai ką prie nuotraukos parašė pati J. Jackson: „Sveiki visi. Labai džiaugiuosi, kad artėja „State of the World" koncertinis turas. Daug repetuojame. Pasimatysime už mėnesio!".

J. Jackson neseniai persikėlė atgal į Los Andželą, prieš tai ji per penkerius metus trukusią santuoką su Wissamu Al Mana gyveno Londone ir Dubajuje.

Gegužę J. Jackson pasidalinu išskirtinai gerbėjams skirtu vaizdo įrašu, kuriame išsklaidė nežinią dėl jos santuokos ir tolimesnės karjeros.

„Mielieji, noriu jums šį tą pasakyti. Taip, išsiskyriau sau vyru. Šiuo metu skyrybų byla teisme, o visa kita – Dievo rankose", – vaizdo įraše, kurį paskelbė savo paskyrose socialiniuose tinkluose, kalbėjo dainininkė.

Įrašo pradžioje Janet užsimena apie savo svorį ir patikina gerbėjus, kad tai vis dar ji: „Kaip matote, po mažylio gimimo priaugau svorio. Randy, ar galėtum bent trumpam patylėti?". Greičiausiai pastaba buvo skirta broliui, kuris po sūnaus gimimo su seserimi Londone praleido nemažai laiko.

„Mielieji, esu tokia dėkinga likimui, kad jį turiu. Jis sveikutėlis, tiesiog nuostabus. Gražiausias, mieliausias ir mylimiausias mažylis visame pasaulyje", – apie sūnų kalbėjo dainininkė. Ji atskleidė ir priežastį, kodėl ryžosi tokiai video išpažinčiai. J. Jackson oficialiai patvirtino, kad ketina atnaujinti 2015 metais į šalį atidėtą koncertinį turą „Unbreakable World Tour".

„Tęsiu savo koncertinį turą, kaip kad buvo žadėta. Esu labai laiminga ir nekantriai laukiu, kada jus pamatysiu. Keičiasi gastrolių pavadinimas – dabar jis vadinsis „State Of The World Tour", – teigia ji.

Gastrolės pavadintos reklaminio singlo iš jos 1989 metų albumo „Rhythm Nation" vardu, kuriame analizuojamos tokios opios problemos kaip benamystė, savižudybės ir prostitucija.

„Tai neturi nieko bendro su politika. Tai apie žmones, pasaulį, santykius ir paprasčiausią meilę. Noriu jums visiems padėkoti už kantrybę, paramą, kurios iš jūsų sulaukiu visus tuos metus, esu labai jums dėkinga. Laukiu nesulaukiu mūsų susitikimo", – rašė J. Jackson.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)