Tiesa, abi mergaitės lanko brangias privačias mokyklas. Tėvų užfiksuotame kadre mažoji Sophia Ecclestone atrodo visiškai kaip metais jaunesnė princesė. Tamaros Ecclestone ir Jay Rutlando dukra vilkėjo pilką paltuką ir klasikinio stiliaus batukus. Abi mergaitė pozavo ant laiptų, laikydamosis už turėklų.

Princesės nuotraukas, kurios jau spėjo apskrieti visą pasaulį, užfiksavo jos sesutės ar broliuko besilaukianti mama. Kembridžo hercogienės padarytose nuotraukose mažoji karališkosios šeimos atstovė atrodo ypač miela. Tuo tarpu Sophios nuotraukas padarė jos tėvas, kuris prekiauja retais meno dirbiniais.

School assessment day. You make our heart so proud little Fifi ❤️

Публикация от Jay Rutland (@jayrutland) Янв 10, 2018 at 1:37 PST

Komentatoriai ir šeimos gerbėjai netruko pastebėti, kad mergaitė atrodo tarsi iš akies traukta princesė. Jų panašus ne tik stilius, drabužiai, tačiau ir išvaizda. „Princesė Sophia", „Ji atrodo tarsi tikra princesė Charlotte", – rašė internautai.

❤️

Публикация от Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) Дек 24, 2017 at 3:51 PST

Nenuostabu ir tai, kad abi mergaitės yra privilegijuotos. Charlotte gimė karališkojoje šeimoje, o Sophia – milijardierių. Jos mama yra buvusio F1 savininko ir garsaus verslininko dukra ir didžiulio turto paveldėtoja. Ji su vyru gyvena 57 kambarių name. Šios žinomos šeimos gyvena taip pat netoli viena kitos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)