29-erių atlikėja į pusbrolio laidotuves atvyko pasipuošusi balta suknele bei sportiniais bateliais. Balta spalva pasipuošė visi artimiausi velionio Tavono šeimos nariai.

Artimą šeimos narį į amžinąją kelionę išlydėjusi Rihanna nesuvaldė ašarų. Ji vis šluostė byrančias ašaras nosinaite, o akis visos ceremonijos metu slėpė po tamsiais akiniais.

Rihanna pusbrolio laidotuvėse:

29-erių metų pramogų pasaulio atstovė Rihanna apie pusbrolio netektį gruodžio 26 dienos vakarą. Socialiniame tinkle „Instagram“ ji paskelbė žinutę, kuria išreiškė širdgėlą dėl netikėtai žuvusio pusbrolio, su kuriuo ką tik Barbadose šventė Kalėdas, mirties.

Įterpdama grotažymę su ginkluotą smurtą smerkiančiu prierašu, dainininkė tarsi užsimena, kad pusbrolis galėjo tapti tokio tipo išpuolio auka. „Ilsėkis ramybėje, pusbroli. Negaliu patikėti, kad tik vakar vakare buvau tave apkabinusi, kad tada paskutinį kartą jutau tavo šilumą! Visada tave mylėsiu!“ – parašė Rihanna ir įkėlė keletą savo bei pusbrolio nuotraukų. Kiek vėliau šis įrašas buvo pašalintas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)