Socialiniame tinkle „Instagram“ sukūrusios paskyrą „What Would Yeezus Wear“ Katie Yuko ir Kathleen E. Lee pateikia juokingus kadrus ne tik su Kardashian šeima, bet ir kitais žinomais veidais.
Kurdamos parodijas jos stengiasi kuo tiksliau parinkti drabužius, perukus ir net kitas stiliaus detales. Dar 2014 metais pradėjusios kurti savo puslapį jos rinkosi tik Kim Kardashian ir Kanye Westo nuotraukas, tačiau laikui bėgant sako susidomėjusios ir kitomis populiariomis asmenybėmis. Vis dažniau jos parodijuoja ir garsiosios šou pasaulio poros vaikus North ir Saint.

Daugiausiai populiarumo, kaip pastebi pačios puslapio kūrėjos, susilaukia mažosios Kardashianų atžalos. Publikuodamos tiek originalias, tiek ir savo sukurtas nuotraukas merginos jau pelnė ir populiarumą. Jas seka daugiau nei 93,000 socialinio tinklo vartotojų.

„Mes iš tiesų mylime pop kultūrą. Tai tarsi žmonių psichologijos atšaka“, – apie savo pasirinkimą pasakojo merginos ir sakė, kad tikrai nesustos kurti savo puslapio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)