34-erių Alvesas pageidavo, kad operacijos metu būtų pašalinti net šeši šonkauliai, tačiau chirurgai šio prašymo nepaisė ir pašalino tik keturis. Medikai atsisakė pašalinti daugiau šonkaulių teigdami, kad tai būtų pavojinga paciento gyvybei.

Rodrigo teigimu, pašalinus šonkaulius jo figūra taps „labiau elegantiška ir klasiška“. Beje, ši operacija kainavo nemažą krūvą šlamančių – net 28 tūkst. svarų (beveik 32 tūkst. eurų).

Rodrigo prieš (kairėje) ir po operacijos:

Rodrigo Alvesas

„Mano gyvenimas pasikeis kardinaliai. Nuo 2018-ųjų sausio iki 2018-ųjų vasaros aš atrodysiu it kūno rengybos modelis“, – prieš operaciją, kuri buvo filmuojama, kalbėjo Rodrigo. Beje, operacija buvo ne tik filmuojama, bet ir transliuojama tiesiogiai.

Rodrigo Alvesas:

Socialiniame tinkle jis rašė: „Pirma šonkaulių pašalinimo operacija vyrui. Verdiktas – Rodrigo Alvesas yra pirmasis tam pasiryžęs vyras“.

Savo išsišokimais pagarsėjęs Rodrigo nustebino ir pasirodęs „Auksinių gaublių“ dalybose. Viešnios bei svečiai buvo kviečiami puoštis juoda spalva, tačiau Rdrigo atvyko pasipuošęs baltu kostiumu. Jo teigimu, jis nė nežinojo, kad reikia rengtis gedulo spalvos drabužiai, jo neįspėjo ir agentas.

Rodrigo Alvesas

„Man buvo labai gėda, nenorėjau išreikšti nepagarbos seksualinio prievartavimo aukoms“, – sakė Rodrigo.

DELFI primena, kad „Auksinių gaublių“ viešnios bei svečiai susivienijo prieš didžiausią savo gėdą – seksualinį išnaudojimą, tad kaip ir buvo tikėtąsi, svečių apdaruose dominavo juoda spalva.

„Auksinių gaublių“ viešnios bei svečiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)