Daugeliui pro akis praslydo tai, jog kartu su vyru LaVaru bei sūnumis LaMelo ir LiAngelo į Birštoną atvyko ir Tina Ball.

Moteris liko šešėlyje, tačiau būtent jos istorija visame šiame sąmyšyje yra skaudžiausia. Tina vis dar bando atsigauti po 2017-ųjų vasarį patirto insulto. Ji stebėjo ir antradienio vakarą vykusias Prienų-Birštono „Vytauto“ bei „Žalgirio 2“ varžybas, kurių metu pirmą kartą į aikštelę su lietuvių komanda išbėgo ir garsieji Ballai.

LaVaras Ballas su žmona

Beveik prieš metus insultą patyrusi Tina du su puse mėnesio praleido gydymo įstaigose, tačiau net ir grįžusi namo ji toliau tęsė gydymą, jį tęsia iki šiol. Po insulto moteris neteko gebėjimo kalbėti.

Tris sūnus auginantis LaVaras, kaip teigia dailymail.co.uk, po šeimą ištikusios nelaimės savo vaikams tarė: „Jūs visi darykite tai, ką darote. Aš pasirūpinsiu jūsų mama“. Pradėjęs rūpintis savo žmona LaVaras praleido ne vienas rungtynes, nors iki tol kruopščiai sekė savo sūnų karjeras. „Nesirūpinkite mano reikalais, aš jais pasirūpinsiu. Ji man yra vienintelė. Ji ne tokia, kaip kitos merginos. Ji tvirta, protinga ir labai graži“, – žiniasklaidai dar prieš pusmetį kalbėjo LaVaras.

Vyriausias LaVaro sūnus Lonzo vienoje spaudos konferencijoje apie mamos būklę kalbėjo taip: „Pykau, tačiau negalėjau to parodyti. Tokiais momentais reikia susiimti ir eiti toliau“.

Ballų šeima

Viešnagė Lietuvoje – ne pirmas viešas moters pasirodymas po ištikusio insulto. Kartu su vyru ji viešai pasirodė dar vasarą.

„Ji nori kalbėti ir jau gali ištarti kelis žodžius, – tąkart leidiniui „The Washington Post“ kalbėjo LaVaras. – Aš padedu jai atsigauti. Ji sako: „LaVarai, tu teisus“. Tai viskas, ką aš noriu girdėti. Mes atsigausime ir nugyvensime dar 25 gražius metus kartu. Su manimi ji pasveiks.“

Krepšinio rungtynėse JAV nufotografuota Tina prieš kelis mėnesius šalia savęs laikė ir ramstį, padedantį judėti. Su juo ji atvyko ir į Lietuvą.

Į Lietuvą Tina atvyko kartu su savo šeima, tačiau visas dėmesys ir šurmulys buvo sutelktas į skandalingąjį LaVarą bei jaunuosius krepšininkus. Didžiulio susidomėjimo sulaukę Ballai į krepšinio aikštelę su „Vytauto“ marškinėliais išbėgo antradienio vakarą.

Į rungtynes atvykusi Ballų šeima rodė dėmesį savo šeimos moteriai, LaVaras padėjo jai išlipti iš autobusiuko, toliau kelionę ji tęsė ratukuose, nors prieš pirmąsias sūnų rungtynes fotografams pozavo stovėdama šalia vyro.

Ballų šeimos viešnagės Lietuvoje akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (124)