Naujieji Jameso namai – Brentvude. Ir tai ne pirmasis jo namas šioje teritorijoje. Kiek anksčiau Brentvude jis įsigijo ir kitą namą. Tiesa – tik šiek tiek kuklesnį, nes pastarasis kainavo vos keliais milijonais pigiau.

Beje, praėjusių metų gegužę Brentvude esantį jo namą nuniokojo. Teigiama, kad vandalizmo motyvai buvo rasiniai. Tuomet LeBronas sakė: „Nesvarbu, kiek turi pinigų, koks garsus esi, kiek žmonių tave myli. Būti juodaodžiu Amerikoje nėra lengva“.

Tačiau akivaizdu, kad incidentas Brentvude jo neišgąsdino, nes naujuosius apartamentus jis įsigijo vos už poros mylių.

Kuo ypatingas naujasis pirkinys? Name šeimininkas mėgausis aštuoniais miegamaisiais, vienuolika vonios kambarių, marmurinėmis lubomis svetainėje, sporto sale, vyno rūsiu, cigarų kambariu, baseinu po atvirumi dangumi, kino teatru, židiniu ir baru – bet tai dar ne viskas. Virtuvėje įrengtas tokio dydžio šaldytuvas, jog į jį galima įeiti!

Šeimininkas įsikūrė antrame namo aukšte, kur mėgaujasi miegamuoju, per du aukštus išdėstytomis drabužinėmis, dvigubu vonios kambariu, ąžuolinėmis grindimis, svetaine, marmuriniu židiniu bei vandenyno ir gamtos peizažais pro langus.

Beje, name įkurtas ir liftas, su kuriuo galima patekti tiesiai į terasą, įrengta ant namo stogo.

Pasižvalgykite po LeBrono Jameso namus:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)