Anksčiau ji buvo pamiršusi pėdkelnes, pasirodė viešumoje su per didele rankine, o antradienį buvo susisukusi plaukus į netvarkingą kuodą.

Ji su sužadėtiniu princu Harry ėjo į radiją Londone. Prie lengvo kalifornietiško aprangos stiliaus Meghan susisuko plaukus į netvarkingą kuodą, kuris – visiška priešingybė klasikiniam Kate Middleton kuodukui, ant kurio ji kartais uždeda plaukų tinklelį, kad neišsidraikytų plaukai.

Jei K. Middleton pasirenka surištų plaukų šukuoseną, ji visada būna nepriekaištingai tvarkinga.

Kas žino, gal Meghan požiūris ją įkvėps, juk anksčiau ji irgi buvo pasirodžiusi su laisvesnio stiliaus šukuosenomis.

Meghan ir Kate turės daug progų pasidalinti stiliaus patarimais – Meghan jau kviečiama leisti laiką karališkoje šeimoje, o per žiemos šventes viešėjo karalienės Elžbietos dvare Sandringame.

91 m. karalienė Elžbieta tapo atlaidesnė, realistiškiau vertina modernų pasaulį. Naujos biografijos apie karalienę ir princą Philipą „Mano vyras ir aš“ („My Husband & I“) autorė Ingrid Seward teigė: „Ji atlaidesnė. Malonu žinoti, kad (karališkoji šeima) nusiteikusi kiek nusileisti.“

Nuotraukų albume - M. Markle anksčiau ir dabar:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)