Poratalas Brightside surinko dešimt neįtikėtinų istorijų. Šie žmonės žvaigždėmis tapo kone per naktį.

Nicky Libertas

Žaviu statybininku susižavėjusi studentė tiesiog paviešino jo nuotrauka „Instagram“ tinkle. Didžiulio dėmesio sulaukusi nuotrauka netrukus pasklido ir kituose socialiniuose tinkluose. Netrukus Amsterdame statybininku dirbęs Nicky sulaukė pasiūlymo pasirašyti kontraktą su modelių agentūra „Elite“.

Walking a straight line, trying to stay on the right path

A post shared by Nicky Libert (@nickylibert90) on Jul 30, 2017 at 6:19am PDT

Baddie Winkle

Viskas prasidėjo labai paprastai – kartą proanūkė nusprendė socialiniame tinkle pasidalyti savo promočiutės nuotrauka. Dabar vien „Instagram“ tinkle močiutė Baddie turi gerokai daugiau nei tris milijonus sekėjų. Socialiniame tinkle ji dalijasi nuotraukomis iš aktyvios ir nuotykių kupinos kasdienybės bei stebina pasaulį stilingais ir spalvingais apdarais.

Emanuele Fasano

Italas Emanuele kartą pavėlavo į traukinį ir liko stovėti stotyje. Nuobodulio kankinamas vyrukas atrado stotyje stovintį pianiną ir pradėjo groti. Netikėtai toje pačioje stotyje atsidūrė ir prodiuseris, kuris grojantį vaikiną įamžino mobiliuoju telefonu. Vaizdo įrašas sulaukė didžiulio susidomėjimo socialiniuose tinkluose, tad netrukus prodiuseris vaikinui pasiūlė pasirašyti kontraktą.

Nursetas Gokce

Šis vyras tikra garsenybe tapo po to, kai socialiniuose tinkluose ėmė plisti vaizdo įrašai, kuriuose matyti, kaip aistringai jis gamina mėsą. Tiesa, kone daugiausia dėmesio sulaukė jo gebėjimas itin elegantiškai barstyti druską. Nors... šis gražuolis nėra tiesiog vaikinas iš gatvės – jis gimtojoje Turkijoje puikiai žinomas virtuvės šefas Nursetas Gokce, kuris jau spėjo pelnyti jausmingą pravardę Salt Bae.

Ottoman steak 🔪

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) on Jan 7, 2017 at 2:44am PST

Arshadas Khanas

Vaikinas buvo tiesiog paprastas arbatos pardavėjas iš Pakistano, kol kartą jį įamžino fotografas, apsilankęs Islamabado turguje ir paviešino jo nuotrauką „Instagram“ tinkle. Dabar Arshadas džiaugiasi kontraktu su garsia modelių agentūra ir svajoja apie aktoriaus karjerą.

Philippe Dumas

Į pensiją išėjęs Philipe nusprendė pasidalyti savo nuotraukomis „Reddit“ tinkle ir pasidomėjo, ar jis vis dar tinkamas mados industrijai. Netrukus jis sulaukė įvertinimo ne tik iš internautų, bet ir iš modelių agentūros, kuri pasiūlė kontraktą.

Mike'as Varshavskis

Daktaras Mike'as iš Naujojo Džersio tapo populiarus dėl nuotraukų, kurias talpino „Instagram“ tinkle. Leidinys „People“ Mike'ą net išrinko seksualiausiu daktaru pasaulyje. Mike'as ir toliau dirba daktaru, tačiau dar ir reklamuoja sveiką gyvenimo būdą ir padeda labdaros organizacijoms.

Cindy Kimberly

Mergina tapo populiari po to, kai jos nuotrauka savo socialinio tinklo paskyroje pasidalijo Justinas Bieberis ir prirašė klausimą: „Kas ji tokia?!!!“ Justino gerbėjai netruko sužinoti, kad nuotraukoje –studentė iš Ispanijos. Laisvalaikiu mergina dirbo aukle, tačiau šiuo metu džiaugiasi kontraktu su modelių agentūra.

miss Paris

A post shared by Cindy Kimberly (@wolfiecindy) on Oct 18, 2017 at 10:51am PDT

Svenas Ottenas

Kartą Svenas tiesiog pasidalijo savo šokio vaizdo įrašu „YouTube“ svetainėje, kurį peržiūrėjo daugiau kaip 40 milijonų žmonių visame pasaulyje. Dabar šis vokietis jau turi savo šokių akademiją ir mielai tampa daugelio reklamų veidu.

Jeremy Meeksas

2015-aisiais Jeremy Meeksas išgirdo teismo nuosprendį – 2 metai nelaisvės. Po nuosprendžio policijos departamentas pasidalijo jo nuotrauka feisbuke. Tiek ir reikėjo. Netrukus jis buvo tituluotas seksualiausiu pasaulio kaliniu, o išėjęs į laisvę džiaugiasi prabangiu garsenybės gyvenimu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)