Tiesa, Paris bijo ne dėl savo saugumo, apsaugos darbuotojų jai prireikė dėl to, jog ji nori apsaugoti sužadėtuvių metu jai įteiktą žiedą, kurio vertė – 2 mln. JAV dolerių (beveik 1 mln. 700 tūkst. eurų).

Šaltinių teigimu, P. Hilton gąsdina pastaraisiais metais nutikę apiplėšimai, nuo kurių nukentėjo ne viena garsenybė, todėl ji ir priėmė tokį sprendimą. Apsaugos darbuotojai, kaip pranešama, Paris saugo visur, net tada, kai ji būna namuose.

Primename, jog Paris apie sužadėtuves pranešė vos kelias dienas. Šią žinią gerbėjams milijonierė pranešė pasidalydama nuotrauka „Instagram“ tinkle. Prie nuotraukos ji prirašė džiaugsmingą įrašą: „Aš pasakiau Taip! Esu labai laiminga ir susijaudinusi, kad susižadėjau su savo gyvenimo meile, geriausiu draugu ir artima siela. Jis tobulas man visomis prasmėmis. Toks atsidavęs, ištikimas, mylintis ir geraširdis. Esu laimingiausia mergina pasaulyje. Tai mano svajonė, kuri išsipildė. Ačiū, kad parodei man, jog pasakos egzistuoja“.

Paris Hilton ir Chriso Zylkos sužadėtuvių akimirkos:

Tačiau daugiausia reakcijų sulaukė vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota lemtingoji akimirka. Vaizdo įraše matyti, kaip Chrisas priklaupia ant kelio ir ištraukęs dėžutėje paslėptą žiedą, paprašo jos rankos. Nustebusi ir apsidžiaugusi Paris tiesiog pribėgo, išplėšė žiedelį jam iš rankų, apsikabino ir nė nelaukusi, kada mylimasis jai užmaus žiedelį, pati jį užsimovė ant piršto.

Po šiuo įrašu pasipylė kritikos kupini komentarai: „Kokios keistos piršlybos“, „Apgavystė“, „Žiedas kvailai didelis“, „Kaip nejauku“, „Atrodo surežisuota“, „Keisčiausios piršlybos, kokias tik esu mačiusi. Panašu, kad ji pati sau ir nusipirko žiedą. Ir, beje, manau, kad būtų geriau, jei vaikinas užmautų žiedą“.

The most romantic moment of my life! 😍💎 #Engaged 👰🏼

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on Jan 2, 2018 at 12:06pm PST

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)