Tiesa, ji ne visada atrodė tarsi vaškinė figūra iš muziejaus. Prieš guldamasi po plastikos chirurgo peiliu 62 metų moteris buvo jaunatviška ir gyvybinga. Kalbama, jog labiausiai jos išvaizdai pakenkė noras atrodyti įdegus bet kuriuo metų laiku. Ji ne tik daug laiko praleidžia besikaitindama saulėje, tačiau ir soliariumuose.

Iki tapo žinoma po savo brolio mirties ji atrodė jaunatviškai ir žaviai, nors jau tuomet specialistai ją ne kartą įspėjo dėl pomėgio šviesinti plaukus ir įdegio.

Donatellos Versace gyvenimo akimirkos

1997 metais ji dar nebuvo atlikusi jokių pastebimų plastinių operacijų bei nežalojo savo organizmo nesibaigiančiomis dietomis. Apie savo grožio rutiną ir pamėgtas grožio procedūras ji prakalbo tik 2013 metais.

„Neatrodau taip dėl savo genetikos. Naudoju daugybę kremų, kurie padeda rūpintis mano oda ir plaukais. Botoksą naudoju tik veidui“, – sakė ji.

Donatellos Versace gyvenimo akimirkos
Žurnalistų paklausta apie figūros pokyčius ir tai, kodėl taip sparčiai lieknėja, garsioji italė atsakė, jog nustojo treniruotis su asmeniniu treneriu, mat šis neleidžia jai rūkyti, o rūkymas jai visada buvo vienu didžiausių gyvenimo malonumų.

Nors ji labai retai dalija interviu, o apie asmeninį gyvenimą ir išvaizdos pokyčius apskritai vengia kalbėti, šaltiniai pasakojo, jog Donatella ne kartą yra prasitarusi apie savo norą žengti podiumu bei būti viena tų gražuolių iš žurnalų viršelių. Tačiau būdama tikra itale ji ne tik nuolatos kovojo su papildomais kilogramais, bet ir tipiška italei išvaizda, kurią nuolatos norėjo pakeisti.

Donatellos Versace gyvenimo akimirkos

Ilgainiui tapo pastebima, jog D. Versace ne kartą putlino lūpas, ryškino skruostikaulius ir žandikaulio liniją, tempė veido odą aplink akis bei atliko ne vieną nosies operaciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)