Jau aišku, kas vestuvės vyks gegužės 19-ąją, šeštadienį. Tai kiek suerzino britus, nes karališkos šventės dažniausiai vyksta penktadienį. Jų metu nedirba bankai, tad britai turi papildomą laisvadienį. Deja, šįmet, karališkų vestuvių metu, papildomu laisvadieniu džiaugtis neteks.

Užsienio žiniasklaidoje galima rasti ir daugiau naujienų apie būsimas vestuves. Pavyzdžiui, kas lydės nuotaką prie altoriaus? Leidinio E! šaltinių duomenimis, nuotaka išreiškė norą, kad ją prie altoriaus lydėtų ne tėtis, o mama.

Meghan Markle su šeima:

Pernai interviu metu Markle pasakojo, jog jos mamai yra geriausia draugė, įkvėpimo šaltinis ir itin artima siela.

Meghan tėvai išsiskyrė, kai jai buvo šešeri. Jos afroamerikietė mama Doria Radlan turi socialinio darbo magistro laipsnį ir dirba psichoterapeute. O tėvas Thomas Markle’as turi airių ir olandų kraujo, kaip apšvietimo režisierius yra gavęs „Emmy“ apdovanojimą.

Princas Harry ir Meghan Markle nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)