Taisyklė griežtai apibrėžta: narkomanai ir lėbautojai prie jo pinigų neprisilies, rašo pagesix.com.

Bet kuris paveldėtojas bus blokuojamas, „jeigu patikėtiniai pagrįstai manys, kad… [naudos gavėjas] reguliariai ar dažnai naudoja ar vartoja bet kurias neteisėtas medžiagas tiek, kad yra fiziškai ar psichologiškai priklausomas nuo tos medžiagos, ar yra klinikine prasme priklausomas nuo alkoholio ar bet kurios kitos cheminės medžiagos, kuri nėra paskirta sertifikuoto gydytojo ar psichiatro, laikantis gydytojo ar psichiatro paskirtos gydymo programos“.

Kilus įtarimui dėl priklausomybės turto paveldėtojų gali būti prašoma atlikti narkotikų testą.

Vis dėlto teigiama, kad tai dar nėra mirties nuosprendis jų paveldėjimo teisei. Dokumentuose rašoma, kad lėšos gali būti paskirtos tuomet, kai „tyrimai rodys, kad tai nevartojama 12 mėnesių“ ir kai „patikėtinis [-iai] savo nuožiūra nustatys, kad naudos gavėjas gali pasirūpinti savimi“.

H. Hefneris mirė rugsėjo pabaigoje, būdamas 91 metų, kai dėl kraujo užkrėtimo ir E. coli bakterijos sutriko kvėpavimas bei sustojo širdis.

H. Hefnerio gyvenimas nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)