Kol dauguma Kalėdų rytą skubėjo ieškoti po eglute naktį paliktų dovanų, o vėliau ragavo įvairius patiekalus, karališkoji šeima skubėjo į oficialias iškilmes.

Daugeliui atrodo, kad viena nesiskiria – mažieji princai Kalėdų rytą taip pat, kaip ir dauguma vaikų, bėga po eglute ieškoti dovanų, tačiau viskas yra kur kas kitaip – karališkoji šeima dovanomis džiaugiasi Kalėdų išvakarėse. Tai sena tradicija, kurios iki šiol griežtai laikosi visa šeima, tad dovanas jie gauna jau vakare, o ne ryte, kaip įprasta.

Žinoma, kitokios ir dovanų teikimo tradicijos.

Visos dovanos yra sudedamos raudonajame kambaryje, ant balta staltiese nutiesto stalo. Kiekviena dovana būna pažymėta kortele, kurioje parašyta, kam gi ji skirta.

O ką per Kalėdas vienas kitam dovanoja karališkosios šeimos nariai? Panašu, kad kur kas dažniau jie vienas kitam teikia juokingas, o ne rimtas dovanas.

Štai princesė Anne kartą Charlesui padovanojo balta oda aptrauktą tualeto dangtį, o Williamas Philipui yra įteikęs įvairių formų muilo. Princas Harry taip pat mėgsta pajuokauti, kartą močiutei karalienei Elžbietai II padovanojo kepurėlę dušu su užrašu „Ar gyvenimas nėra kalė?“.

Beje, kartą per Kalėdas Kate Middleton princui Harry padovanojo rinkinį „Užsiaugink sau merginą“.

Karališkoji šeima Kalėdų rytą lankėsi bažnyčioje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)