Dabar T. Momsen 24-eri. Jei jos pavardė negirdėta, tai veikiausiai matytas veidas. Ne tik iš filmo apie Grinčą (na, jį dabar sunku būtų atpažinti), o iš serialo „Gossip Girl“ („Liežuvautoja“). Taip taip – filmo veikėja Jenny Humphrey kadaise buvo Cindy Lou.

Be to, T. Momsen yra roko grupės „The Pretty Reckless“ vokalistė.

Neseniai ji rašė tviteryje: „Ir vėl šis metų laikas... Visiems gražių švenčių.“ Ir įkėlė klipą, kuriame dainuoja dainą „Kur jūs, Kalėdos?“

Filmas „Liežuvautoja“ T. Momsen ne toks mielas, kaip muzikinė karjera. Kai tik nesifilmuodavo, ji kurdavo muziką. Viename interviu mergina pasakojo, kad keldavosi 5 val., filmuodavosi iki 18 val., o paskui bėgdavo į studiją ir nuo 19 val. iki 3 val. nakties įrašinėdavo muziką.

Serialo „liežuvautoja“ kūrėjai pasakojo, kad jie stipriai pakeitė Jenny Humphrey įvaizdį, nes ją vaidinusi T. Momsen gyvenime mėgo eksperimentuoti ir vis pasirodydavo pasikeitusi.

Taylor anksčiau ir dabar - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)