Jau žinoma, kad 2018 metų pradžioje surogatinė motina porai pagimdys dar vieną dukrelę. Būtent dėl jos vardo šiuo metu ir suka galvą 37 metų realybės šou žvaigždė ir jos sutuoktinis, 40 metų reperis ir prodiuseris Kanye Westas. Pora pagalbos kreipėsi į pirmagimę North.

„Kim ir Kanye prašo dukros pagalbos renkant mažylei vardą", – teigia porai artimas šaltinis.

Visai neseniai Kim kaip reikiant supyko ant savo keturmetės North, kuri savo šuneliui davė vardą Sushi.

Panašu, kad North ne vienintelė dalyvauja vardo rinkimo procese. Dar lapkritį per kūdikio sutiktuvių vakarėlį Kim paprašė svečių pateikti savų variantų. „Visi svečiai ant lapelių surašė savo variantus", – teigia porai artimas šaltinis. Ir, savaime suprantama, daugiau informacijos neatskleidžia.

„Kim nekalba apie galimus variantus. Tokia pat paslaptinga buvo ir prieš pirmųjų vaikų gimimą", – sako šaltinis.

Nors šeima nekantriai laukia trečiosios atžalos, nežinomybė ir kiek baugina.

„Kim laukia nesulaukia, kada galės priglausti mano mažylę. Ji labai nervinasi, nekantriai laukia ir nerimauja. Šiuo metu visa šeima atostogauja Los Andžele, stengiasi būti netoliese surogatinės motinos. Planuoja abu dalyvauti gimdyme", – pasakoja šaltinis. Šeimos pagausėjimui jau paruošti naujieji poros namai „Hidden Hills".

„Jie labai užsiėmę, nes šeimos pagausėjimui turi būti kaip reikiant pasirengę. Per kūdikio sutiktuvių vakarėlį ji gavo labai daug dovanų, kai ką nupirko pati, bet šį kartą dėl daiktų tikrai neina iš proto", – įžvalgomis dalijasi šaltinis.

„Galima drąsiai teigti, kad ji jau patyrusi mama ir puikiai nujaučia, ko reikia į pasaulį ką tik atėjusiai naujai gyvybei", – gerų žodžių Kim negaili šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)