Socialinėje žiniasklaidoje perskaitę naujieną apie atidedamus koncertus, gerbėjai kaip reikiant nuliūdo ir supyko, nes nemaža dalis jau buvo nusipirkę lėktuvo bilietus ir užsisakę viešbučius.

Kaip pagrindinę planų pokyčių priežastį dainininkė įvardija „būtinybę persvarstyti savo 2018 metų tarptautinius įsipareigojimus", tačiau jos koncertų laukiančiųjų ir jau bilietus turinčių toks pasiteisinimas neįtikino.

„Ši dama savo koncertus perkėlinėja precedento neturinčiu dažniu, to dar nėra buvę", – piktinosi vienas gerbėjas.

„Jeigu mes taip dirbtume kaip ji koncertuoja, greičiausiai mus išmestų iš darbo", – liejo apmaudą kitas.

Nors šiuo metu bilietus į M. Carey pasirodymus Australijoje turintys gerbėjai tikinami, kad jie galios vėliau vyksiantiems koncertams, Perte gyvenantys melomanai nusivylė, nes paaiškėjo, kad jie neatgaus užsakymo mokesčių.

„Perte koncerto nebebus. Jis nebuvo nukeltas, jis tiesiog atšauktas", – internete skundžiasi vienas nusivylęs gerbėjas.

Žinia apie pasikeitusius atlikėjos koncertų planus pasirodė po to, kai jos buvęs sužadėtinis milijardierius Jamesas Packeris praeitą mėnesį atšaukė kelis jos „All I Want For Christmas Tour" pasirodymus.

Socialiniame tinkle „Instagram" ji prisipažino, kad dėl visko kalta pašlijusi sveikata – esą dainininkė niekaip neįveikia viršutinių kvėpavimo takų infekcijos. Dainininkė guodžiasi, kad prieš tai ją užpuolė gripas, kuris komplikavosi į rimtesnes sveikatos problemas.

„Žinote, šiame pasaulyje nėra nieko geriau nei šventės koncertuose, tačiau negaliu ignoruoti medikų rekomendacijų – privalau ilsėtis", – apgailestauja dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją