Mel B, kurios tikrasis vardas Melanie Brown, atskleidė, kad panaikino buvusio vyro vardą, ištatuiruotą ant šono, nuvykusi pas chirurgą. Šis tiesiogine ta žodžio prasme, išpjovė tą dalį odos, ant kurios ir buvo parašytas Stepheno vardas.

Prieš skausmingą procedūrą ant atlikėjos kūno buvo ištatuiruota: Stephen, kol mirtis mus išskirs tau priklauso mano širdis“.

Nors yra įprasta nebepageidaujamas tatuiruotes padengti naujomis, ar panaikinti lazeriu, Mel B pasirinko kur kas labiau dramatišką būdą.

Šiuo metu šou „America’s Got Talent“ teisėja dirbančiai 42-jų Mel B po tokios procedūros prireikė 13-kos siūlių.

Rodydama žurnalistams randą, buvusi dainininkė sakė, kad norėjo kuo greičiau panaikinti dalį tatuiruotės.

„Norėjau, kad tatuiruotės panaikinimas užbaigtų mūsų žalojančius santykius visiems laikams. Nors tatuiruotė ir yra naikinama, tačiau jo patirto smurto likučiai liks visiems laikams“, – sakė Mel B.

Dainininkės ir S. Belafonte santuoka oficialiai nutraukta gruodžio 15 dieną, praėjus 10 metų po vestuvių. Pora augina šešerių dukterį.

Dabar jau išsiskyrusi pora nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją