Dvejus metus trukusi V. Kilmerio kova su gerklės vėžiu daug ką pakeitė, teigiama straipsnyje ir pažymima, kad dėl trachėjos procedūrų aktoriaus balsas tapo gergždžiantis ir jam net būdavo sunku kvėpuoti.

Nežinomybė dėl aktoriaus sveikatos tvyrojo nuo 2016 metų lapkričio, kai viename „Facebook“ įraše V. Kilmeris atmetė Michaelo Douglaso įtarimus, kad jis serga gerklės vėžiu.

Vėliau, atsakinėdamas į gerbėjų klausimus svetainėje „Reddit“, V. Kilmeris paaiškino, kodėl taip pasielgė.

„(M. Douglasas) veikiausiai norėjo man padėti, nes spauda domėjosi, kur aš šiomis dienomis esu dingęs. Taip, aš tikrai gydžiausi nuo vėžio, bet mano liežuvis tebėra ištinęs, nors ir gydausi visą laiką, - rašė jis. – Kadangi mano balsas yra pakitęs, žmonės mano, kad aš vis dar sergu“.

V. Kilmeris sakė, kad už pagalbą sveikstant yra dėkingas savo krikščioniškojo mokslo (angl. Christian Scientist) tikėjimui ir kad jam buvo atliekama chemoterapija.

Neužilgo, kai aktoriui buvo diagnozuotas vėžys, jo dukra Mercedes pateko į skaudžią autoavariją, po kurios jai ant kojos liko randas.

„Mes vienu metu gulėjome toje pačioje ligoninėje“, - sakė ji apie savo tėvą.

V. Kilmerio sūnus Jackas pridūrė: „Aš buvau nelaimingas, prislėgtas, sėdėdamas šalia jų“.

Tokių kino hitų kaip „Top Gun“ („Oro gvardija“) žvaigždė taip pat stengiasi pagerinti savo psichinę sveikatą. Jis sakė, kad per savo karjeros apogėjų buvo „pernelyg rimtas“.

„Nusimindavau, kai tokie dalykai kaip „Oskarai“ ar pripažinimas mane aplenkdavo“, - paaiškino jis.

„Norėčiau turėti daugiau „Oskarų“ negu kas nors kitas, - pridūrė jis. – Meryl Streep turėtų puikiai jaustis, ar ne? Turėtų būti smagu žinoti, kad tave visi myli. Tai susiję su meile tau“.

V. Kilmeris anksčiau ir dabar - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)