Bene garsiausiai per pasaulio žiniasklaidą nuvilnijo spėlionės apie Enrique seksualinę orientaciją. Ne kartą buvo spėliota, ar jis tikrai heteroseksualus, o gal biseksualus ar homoseksualus?

Kodėl kilo tokių gandų ir spėlionių? Pirmiausia, jis turi daugybę homoseksualių gerbėjų, skelbia gaypopbuzz.com.

Nors atlikėjui 42-eji – jis vis dar nevedęs. Tai dar viena priežastis, dėl kurios apie jį sklinda įvairių gandų. Tiesa, tokius gandus paneigia tai, jog Enrique viešumoje pasirodydavo vis su kita moterimi.

Prieš jau net 16 metų trunkančius santykius su Anna Kurnikova, jis susitikinėjo su profesionalia sportininke Emma Kearney, modeliu Yamila Diaz, aktore Jennifer Love Hewitt, modeliu Cynthia Kirchner, dainininke Christina Aguilera, modeliu Samantha Torres ir dar daugeliu kitų.

Beje, po žinių, kad jį ir A. Kurnikovą sieja šilti santykiai, jis nebuvo pastebėtas su jokia kita moterimi.

O apie vestuves Enrique turi griežtą nuomonę. „Niekada nemaniau, kad santuoka kažką gali pakeisti. Galbūt dėl to, jog mano paties tėvai yra išsiskyrę, bet tikrai nemanau, kad pradėčiau kažką stipriau mylėti dėl kažkokio popieriaus. Šiais laikais tikrai nėra tabu nebūti susituokusiam, tačiau turėti vaikų. Svarbu būti gerais tėvais“, – leidiniui dailyhunt.in yra sakęs Enrique.

Jo gyvenimą slepia ir daugiau keistų faktų. Ar pastebėjote, kad jis niekuomet nepozavo itin išsinuoginęs? Taip yra dėl to, jog dar būdamas visai mažas, patyrė traumą karštoje vonioje ir nuo nudegimų iki šiol turi didelius randus vidinėse šlaunų srityse.

Kur dingo Enrique apgamas? Dauguma gerbėjų greičiausiai pamena, jog anksčiau Enrique veidą puošė apgamas, kuris jau buvo spėjęs tapti kone jo išskirtiniu ženklu. Deja, po gydytojo įtarimų, kad šis apgamas gali būti piktybinis, E. Iglesias jį pašalino.

O ar galite patikėti, kad Iglesias itin bijo skristi? Bandydamas nugalėti šią baimę Iglesias dar 2002 metais pradėjo lankyti pilotų kursus. Dabar jis – sertifikuotas pilotas.

Neseniai pasklidusi žinia, jog Enrique ir Anna tapo tėvais, puikus įrodymas, kad šios poros privatus gyvenimas yra didžiausia paslaptis, kurią jiedu itin saugo. Juk Annai nėštumą pavyko nuslėpti net devynis mėnesius ir apie tai neprasitarė net nė vienas poros bičiulis.

Enrique ir Anna – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)