Britney Spears

Teigiama, kad B. Spears yra labai netvarkinga. Jos namų tvarkytoja pasakojo po dainininkės lova radusi pusę nuvalgyto „McDonalds“ mėsainio ir sako, kad ji visur mėto savo drabužius.

B. Spears savo naktinės spintelės stalčiuje taip pat saugo nemažą sekso žaislų kolekciją. Dabar jos daina „ I’m a Slave 4U“ („Aš esu tau vergė“) įgauna naują prasmę.

Ryanas Goslingas

Viena buvusi R. Goslingo namų tvarkytoja atskleidė, kad išvaizdusis aktorius namuose turi kelis keistus įpročius. Pavyzdžiui, jis šlapinasi sėdėdamas ant unitazo, laiptais lipa visomis keturiomis ir miega, pasisukęs galva į lovos kojūgalį. Jis taip pat mėgsta gerą depiliaciją vašku.

„Ryanas nekenčia, kai ant jo krūtinės ar nugaros pasirodo plaukų. Jis kelis kartus per mėnesį eina atlikti depiliacijos procedūrų“, - pasakojo namų tvarkytoja.

George`as Clooney

Veikiausiai mes visi turime savo nuomonę, kaip už savo namų durų gyvena „seksualiausias pasaulio vyras“, todėl galite nusivilti sužinoję, kad viena buvusi G. Clooney namų tvarkytoja apibūdino jį kaip „mėšliną kiaulę“.

Ji sakė, kad jis dažnai prie savo darbuotojų garsiai raugėja ir gadina orą. G. Clooney taip pat akylai stebi, kad nė vienas darbuotojas nenugertų jo brangių alkoholinių gėrimų.

„Jis palieka žymes ant grafinų, kad tiksliai žinotų, kiek juose buvo gėrimo, ir kad niekas paslapčiomis jų negurkštelėtų“, - teigė viena buvusi darbuotoja.

Taylor Swift

Dainos „The Blank Space“ atlikėja savo namuose yra pamišusi dėl kačių. Viena buvusi T. Swift darbuotoja teigė, kad dainininkė „laiko kelias kates, o jos namai yra pilni kačių fotografijų. Be to, ji nuolat šukuoja kates, kad pašalintų išslinkusį jų kailį“. Daug T. Swift drabužių, batų ir apatinio trikotažo yra ne tik su kačių raštais, bet ir apkibę jų plaukais. „Ji net palieka kačių ėdalo ir pieno lauke, kad benamės kvartalo katės užeitų į jos prieangį“, - sakė vienas šaltinis.

Vieni iš T. Swift apartamentų:

Kristen Stewart

Kino sagos „Twilight“ („Saulėlydis“) aktorė savo namuose yra užkietėjusi rūkorė. „Ji rūko kaip kaminas ir visur mėto cigarečių nuorūkas – duše, gėlių vazonuose… Kartą vieną nuorūką aptikau net šaldytuve!“, - pasakojo viena buvusi jos namų tvarkytoja.

Jennifer Lopez

Buvę J.Lopez darbuotojai atskleidžia, kad savo darbdavę vadindavo „Pay-low“ (liet. Mažas užmokestis), nes ji mokėdavo itin mažas algas. Gali būti, kad „Jenny iš kvartalo“ mano, jog žmonės turi plušėti kaip vergai ir pusę savo pinigų užsidirbti kažkur kitur. Kažkada ji pati patyrė daug vargo, todėl veikiausiai mano, kad ir kiti turi vargti ne ką mažiau. Mes gerbiame griežtą darbo etiką, bet norime žinoti, kad ji su savo darbuotojais elgiasi sąžiningai.

Mariah Carey

Kalbama, kad dainininkė namuose siurbčioja pernelyg daug alkoholinių gėrimų. „Mariah kartais išgeria tiek, jog tampa tarsi pamišėlė“, - sakė viena jos namų tvarkytoja.

Mariah gražiai elgiasi su savo darbuotojais, bet kartais jiems tenka ir išbandymų. Pernai Mariah grožio specialistės turėjo daryti jai šukuoseną ir makiažą, kai dainininkė nuo alkoholio buvo „be sąmonės“.

Demi Moore

Pasakojama, kad 55 metų aktorė prašo darbuotojų į namų šviestuvus sukti tik švelnią, gintarinę šviesą skleidžiančias lemputes, nes D. Moore nepakenčia žiūrėti į save veidrodyje, jei apšvietimas būna pernelyg ryškus.

Viena namų tvarkytoja išdavė, kad D. Moore užsisakinėja kalnus specialių lempučių, būgštaudama, kad jos gali dingti iš prekybos.

Miley Cyrus

Viena buvusi M. Cyrus darbuotoja skundėsi dėl dainininkės namuose tvyrančios smarvės, nes ji laiko gyvūnus, kurie nėra išmokyti gyventi namuose.

„Jie namuose tuštinasi ir šlapinasi, kur panorėję. Kai šunys pridaro bėdų, Miley šaukia ant tarnaitės, kad ši viską išvalytų“, - pasakojo buvusi darbuotoja.

Pasak jos, dainininkė pati retai kada išveda gyvūnus lauk, todėl šie vargšai ir daro bet kur.

Jimas Carrey

J. Carrey daugelį metų kentėjo nuo alkoholizmo ir depresijos ir tai gali paaiškinti, kodėl jis su savo darbuotojais elgiasi taip permainingai. Viena namų prižiūrėtoja teigė, kad J. Carrey iš tikrųjų elgiasi kaip jo personažai, t.y. neprognozuojamai.

„Dirbti jo namuose yra neįtikėtinai sunku, nes niekada negali žinoti, kokia bus jo nuotaika, - pasakojo ji. – Vieną momentą jis būna pats mieliausias žmogus pasaulyje, o kitą minutę jau rėkia ant tavęs visa gerkle“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)