„Besikalantys dantys – ypač sunkus laikotarpis, – parašė ji prie mažylės nuotraukos, kurioje ši nufotografuota su „Versace“ seilinuku. – Vargšelė Alexis Olympia labai kankinasi. Dabar ji šitiek verkia (nors apskritai niekada neverkdavo), kad turiu nešioti ją, ko užmiega. Išmėginau gintarinius karolius, šaltus rankšluosčius, homeopatinį vandenį, leidau kramtyti savo pirštus ir kt. Deja, niekas nepadeda. Man plyšta širdis.“

Nelengva ne tik kūdikiui. Kaip rašoma portale „People“, pagalbos ir palaikymo reikia ir pačiai S. Williams.

„Kad galėčiau bent kiek pamiegoti, turi ateiti mano motina. Ar gali kas nors padėti?“, – desperatiškai klausia profesionali sportininkė.

Jos gerbėjai akimirksniu suskubo žarstyti patarimus ir vardyti, kokios priemonės jiems patiems padėjo analogiškose situacijose: vieni siūlė išbandyti specialius preparatus, kiti – duoti mažylei pagriaužti šaldytų vaisių.

Tai, beje, ne pirmas kartas, kai 36-erių metų atletė kreipiasi pagalbos į kūdikių auginimo patirties turinčias moteris. Visiškai neseniai S. Williams paatviravo negalinti apsispręsti, kada nustoti maitinti krūtimi.

Kreipdamasi į kūdikius auginančias motinas socialiniame tinkle „Twitter“ sportininkė paklausė: „Kaip ilgai jūs maitinote? Ar keista, kad vos susimąstau apie tai, kada liautis, išsyk susinervinu?“

Daugelis moterų noriai pasidalijo savo pačių patirtimi. „Vyresniąją savo dukterį maitinau, kol jai beveik sukako dveji metukai, o vienerių mažylę maitinu iki šiol“, – parašė Brodvėjaus žvaigždė Audra McDonald.

„Tikrai suprasi, kai bus metas liautis, o kol kas mėgaukis. Tavo mažylė nuostabi!“ – pridūrė ji.

S. Williams ir vienas iš svetainės „Reddit“ įkūrėjų interneto verslininkas Alexisas Ohanianas susituokė šių metų lapkričio mėnesį.

Vestuvių ceremonija, kurioje dalyvavo neįtikėtina gausybė žvaigždžių, įvyko Naujajame Orleane. 2015 metais artimai bendrauti pradėjusi pora susižadėjo 2016 metų gruodį.

Amžinos meilės priesaikos žodžius S. Williams ir A. Ohanianas ištarė praėjus porai mėnesių po Alexis Olympios gimimo rugsėjo 1-ąją. Apie tai, kad susilaukė atžalos, pora paskelbė socialiniame tinkle „Instagram“.

Kad S. Williams – rūpestinga ir atsidavusi motina, galima įsitikinti stebint mielas mažylės nuotraukas, kurias nuo sportinės karjeros besiilsinti moteris kartkartėmis kelia į socialinius tinklus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)