Dainos „Honey" atlikėja ir klestintis verslininkas, pasipiršęs praėjus vos 10 mėnesių nuo pažinties su garsiąja dainininke, 2016 metų spalį, po palyginti trumpai trukusių sužadėtuvių, išsiskyrė.

Įvykus gana skausmingoms skyryboms poros laukė ištisus metus užsitęsęs bylinėjimasis, rašoma svetainėje „Mirror".

Remiantis portale „The Blast" skelbiama informacija, prieš keletą mėnesių buvę sužadėtiniai sudarė sandorį, pagal kurį M. Carey turėtų atitekti keli milijonai dolerių. Stambaus sužadėtuvių žiedo, kurio vertė, anot nepatvirtintų šaltinių, gali siekti net 8 mln. JAV dolerių (maždaug 6,8 mln. eurų), ji taip pat nepraras.

Trumpai tariant, piniginė viso M. Carey atiteksiančio turto vertė gali svyruoti nuo 5 mln. iki 10 mln. JAV dolerių. (4,3–8,5 mln. eurų).

Susitarimo detalės paviešintos praėjus mėnesiui po jo sudarymo, kai J. Packeris pagaliau nutarė nutraukti buvusios poros santykius gaubiančią tylą.

Nors anksčiau buvo manoma, kad pora išsiskyrė M. Carey iniciatyva, kai kurie šaltiniai tvirtino, jog galutinį sprendimą priėmė J. Packeris, nebegalėjęs apsikęsti sužadėtinės pomėgio išlaidauti, taip pat dėl kivirčų, susijusių su realybės šou „Mariah's World".

Kaip skelbiama portale „The Blast", tam tikrų problemų kilo tada, kai M. Carey iš rytinio kranto persikėlė į Los Andželą, kad galėtų būti šalia mylimojo.

„Mano asmeninis gyvenimas tada ritosi į duobę, – leidiniui „The Australian" prisipažino penkiasdešimtmetis verslininkas. – Ji buvo maloni, žavinga ir linksmai nusiteikusi."

Vis dėlto mėginimą susisaistyti tvirtais ryšiais J. Packeris pavadino klaida, dėl kurios kalta ir M. Carey, ir jis pats.

Buvusius sužadėtinius supažindino bendras verslininko ir dainininkės draugas. Tai įvyko 2014 metais per mokslinės fantastikos juostos „Heraklis" („Hercules") premjerą.

Apie užsimezgusius santykius visuomenei pora pranešė 2015 metų birželį, o tų pačių metų rugsėjį pirmą kartą drauge atvyko į Niujorke vykusią premjerą.

2016 metų sausį milijardierius priklaupė ant kelio ir pasipiršo, įteikdamas M. Carey įspūdingą sužadėtuvių žiedą su 35 karatų deimantu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)