76 metų amerikiečių aktorius N. Nolte, šlovę pelnęs po 1976 matais pasirodžiusio televizijos mini serialo „Rich Man, Poor Man“, o vėliau, ypač devintajame praeito amžiaus dešimtmetyje, garsėjęs įtempto siužeto filmuose sukurtais vaidmenimis, šiomis dienomis buvo pastebėtas lipantis per metalinių virbų tvorą, rašo „Daily Mail“.

Pro šalį ėjęs praeivis, nustebintas šokiruojančio aktoriaus elgesio, stabtelėjo persimesti su juo pora žodžių – bent pasiteirauti, kur šis iš pat ryto išsiruošė vien su pižama ir šlepetėmis.

1979 metais sukurtos kino juostos „North Dallas Forty“ žvaigždės dėvėti šviesiai rusvos spalvos ilgarankoviai marškiniai – akivaizdžiai miegui, bet ne išeigai skirtas drabužis, be to, tokie susilamdę, kad galėjai neklysdamas spėti, jog neseniai ir naudoti buvo pagal paskirtį.

Ne ką kitaip atrodė ir kelnės – itin laisvos, išduobtos per kelius, pasiūtos iš plono ruožuoto audinio.

Dėl suveltos ševeliūros ir gerokai atsiželdintos žilos barzdos per tvorą bandantis perlipti aktorius veikiau panėšėjo į Kalėdų Senelį nei į kitados vienu iš patraukliausių Holivudo vyrų laikytą kino legendą.

Kiek vėliau vieną iš 1982 metais pastatyto filmo „48 Hrs“ personažų įkūnijęs aktorius buvo pastebėtas einantis kelkraščiu ir iš plastikinio puodelio pro šiaudelį siurbčiojantis koktelį.

Verta prisiminti, kad aštuntajame ir devintajame praeito amžiaus dešimtmečiuose N. Nolte buvo laikomas vienu iš Holivudo sekso simbolių.

Manoma, kad tik dėl kadrų, kuriuose N. Nolte bemarškinis pasirodo šalia gražuolės Jacqueline Bisset, bilietai į 1977 metais sukurtą juostą „The Deep“ buvo tiesiog graibstomi.

1991 metais N. Nolte sulaukė pagyrų už vaidmenį filme „Potvynių princas“ („The Prince Of Tides“), kuriame nusifilmavo ir garsioji Barbra Streisand.

Žymiam Amerikos aktoriui teko vaidinti ir su Julia Roberts: bendras jų darbas – 1994 metais sukurta romantinė komedija „Man patinka nemalonumai“ („I Love Trouble“).

N. Nolte galima išvysti ir vėliau sukurtuose filmuose, tokiuose kaip „Ruandos viešbutis“ („Hotel Rwanda“) (2004 m.), „Griaustinis tropikuose“ („Tropic Thunder“) (2008 m.), „Gangsterių medžiotojai“ („Gangster Squad“) (2013 m.) ir „The Ridiculous 6“ (2015 m.).

Naujausias aktoriaus darbas – vaidmuo netrukus pasirodysiančiame filme „The Padre“. Be N. Nolte šioje juostoje nusifilmavo ir Timas Rothas bei Luisas Guzmanas. „The Padre“ premjeros sulauksime jau kitąmet.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)