Būtent šiuose 390 kvadratinių metrų ploto, dviejų miegamųjų namuose Kensingtono rūmų komplekse jie kepė viščiuką, kai princas Harry, priklaupęs ant vieno kelio, pasipiršo Meghan.

Šiuose namuose jie taip pat buvo ir prieš vienerius metus, kai kartu praleido šventinį sezoną ir ėjo į Batersėjos rajoną pirkti savo pirmosios Kalėdų eglės, kad galėtų stilingai praleisti šventes, rašo people.com.

Vertinant karališkais standartais, tai yra gana kuklus būstas.

„Tai mielas, Viktorijos laikų stiliaus kotedžas. Pirmajame aukšte veikiausiai yra trys, o antrajame – du kamabariai. Jis nėra nei labai didelis, nei labai mažas“, - žurnalui „People“ pasakojo buvęs policijos apsaugos pareigūnas Kenas Wharfe`as.

2016 metų vasarą pradėjęs rimtai draugauti su Meghan, Harry šį namą šiek tiek paremontavo ir įnešė į jį savo paties akcentų. Jis stengėsi, kad Meghan jame jaustųsi jaukiai ir svetingai priimta, „People“ pasakojo vidaus šaltiniai.

Iki tol tai buvo viengungiškas Harry būstas, kuriame jis įsikūrė po to, kai jį atlaisvino jo brolis Williamas ir Kate Middleton, persikėlę į didesnius, 1a numeriu pažymėtus apartmentus.

Tai vienas iš kelių kotedžų, esančių minėtame komplekse. „Tai gerai atrestauruoti, tipiški kotedžai, kuriuose kadaise gyvendavo rūmų darbuotojai. Maždaug pastaruosius 40 metų juose gyveno aukštesnio rango namų ūkio nariai, - pridūrė K. Wharfe`as. – Jie plėsis, bet čia tikrai nebus vietos tarnams. Netoli nuo šios vietos yra apartamentai ir prieglauda, kurioje gyveno kai kurie princesės Margaret darbuotojai“.

Harry yra paranku, kad šalimais gyvena Williamas, Kate ir jų vaikai – princas George`as ir princesė Charlotte – tai leido būsimai karališkosios šeimos narei Meghan geriau su jais susipažinti. „Catherine buvo absoliučiai … Ji yra nuostabi, puiki, kaip ir Williamas. Jie mus fantastiškai palaiko“, - BBC pasakojo Harry. Dėdė Harry ir Meghan šiltai bendrauja ir su Kembridžo vaikais.

Kadangi yra kaimynai, Meghan „daug kartų“ buvo susitikusi su princo Williamo vaikais, teigė vienas atstovas spaudai. „Jie su kunigaikščiu ir kunigaikštiene praleidžia daug laiko. Jų prioritetas – geriau pažinti vieniems kitus ir pasikviesti juos į svečius“.

Williamui ir Harry Kensingtono rūmai yra gerai pažįstama vieta. Šiuose rūmuose jie gyveno su savo motina, princese Diana, ir čia praleido didžiąją dalį savo vaikystės. Dabar čia verda ir jų viešasis gyvenimas – šiuose rūmuose yra įsikūrę jų biurai ir pagalbiniai darbuotojai. Kai kurios patalpos, esančios iš Kensingtono rūmų sodo pusės, yra atviros visuomenei – čia, pavyzdžiui, iki 2018 metų vasario vyksta velionės princesės suknelių paroda.

Notingamo kotedžas, kuriame kadaise gyveno karalienės Elžbietos auklė Marion Crawford, savo pavadinimą gavo nuo originaliojo rūmų pastato. Nors šie rūmai daugiausia žinomi kaip vieta, kurioje paskutinius savo gyvenimo metus praleido princesė Diana ir kurioje augo Williamas bei Harry, iš pradžių jie buvo vadinami Notingamo namais – juos Viljamas III įsigijo 1689 metais.

Jis dairėsi rezidencijos, kuri būtų toliau nuo Temzės upės. Iki 1760 metų, kai mirė Jurgis II, tai buvo pagrindinė monarchų rezidencija. Joje taip pat gimė ir užaugo karalienė Viktorija.

Šiandien šie rūmai yra akylai saugomi ir Perko laukuose netoli rūmų pastatų turi nuosavą sraigtasparnių aikštelę, iš kurios vykdyti savo karališkųjų pareigų dažnai kyla princas Williamas ir Kate – juos dažnai akimis išlydi mažasis George`as ir Charlotte, likę su savo aukle Maria Borrallo Turrion. Kai reikės, šia aikštele naudosis ir Harry su Meghan.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)