Užsienio žiniasklaidoje sklando įvairių versijų, kodėl Angelina tiesiog nyksta akyse. Vieni šaltiniai teigia, jog ji save alina cigaretėmis, alkoholiu, pavojingomis dietomis bei dideliu kiekiu juodos kavos. Kiti teiga, jog visa tai tik dėl streso, kurį ji patiria dėl iširusių santykių su Bradu Pittu.

Kai kurie šaltiniai teigia, jog ji laikosi itin griežtos dietos ir per dieną suvartoja vos kelis šimtus kalorijų. Esą pagrindinis jos gyvybės šaltinis – karštas vanduo su citrina, greipfrutais ir žemuogėmis.

Angelina Jolie su vaikais

Nesunku pastebėti, kad po plačiais drabužiais Angelina slepia itin liekną, net kaulėtą kūną. Leidinys „Gossip Cop“ teigia, kad ji sveria vos 35 kilogramus, mažiau nei jos 11-metis sūnus Shilonas.

„Gossip Cop“ leidinyje publikuotame straipsnyje teigiama, kad Angelina galimai kenčia ir nuo anoreksijos. Esą ji turi rimtų valgymo sutrikimų.

Angelina Jolie

Tiesa, nors žiniasklaidoje sklando įvairios versijos, nė viena jų iki šiol nėra patrvirtinta.

Angelina Jolie - nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)