Pagerbdama Ch. Norriso gyvenimo pasiekimus, svetainė thrillist.com pristato visiškai tikrus faktus apie šį aktorių.

Jo tikrasis vardas nėra Chuckas ar Charlesas.

Iš tikrųjų jo vardai ir pavardė yra Carlosas Ray Norrisas.

Jis nėra pralaimėjęs nė vienos kovos nuo 1968 metų.

Visi dešimt jo pralaimėjimų įvyko ankstyvuoju laikotarpiu. Taigi savo ilgą karjerą jis užbaigė tokiu rekordu: 168-10-2.

Jis sukūrė savo paties kovos meną.

Veikiausiai žinote, kad jis šešis kartus iš eilės yra laimėjęs Karate profesionalų čempionatus vidurinio svorio kategorijoje? Tačiau galiausiai jam visa tai pabodo ir jis sukūrė savo paties kovos meną, pavadinimu Chun Kuk Do. Tai reiškia „universalų būdą“.

Jis mokė karate Steve`ą McQueeną.

Savo ruožtu S. McQueenas atvedė jį į kino pasaulį. Abu vyrai taip pat bičiuliavosi su Bruce`u Lee ir per jo laidotuves nešė Bruce`o Lee karstą. Chuckas taip pat mokė karate Donny Osmondą, bet kažkaip atsispyrė raginimams pasukti į muzikinį teatrą.

Jei Chuckas Norrisas šalia jūsų tyli, susirūpinkite.

Chuckas laikosi asmeninio kodekso, kuriuo yra grįstas ir jo kovos menas Chun Kuk Do. Šiame kodekse jis be jokių užuolankų sako: „Jei apie žmogų neturiu pasakyti nieko gera, aš nieko ir nesakau“.

Jis buvo kompiuterinių žaidimų serijos „World of Warcraft“ reklaminis veidas.

Būtent dėl šio fakto apie jį sužinojo jaunoji karta.

Jis tapo pirmuoju vakariečiu, pelniusiu taekvondo didžiojo meistro 8-ojo laipsnio juodąjį diržą.

Jis taip pat turi dziudo, džiudžitsu ir „tang soo do“ juoduosius diržus.

Jis buvo JAV karinių oro pajėgų oro policininkas.

Kovos menais jis susidomėjo tuomet, kai buvo dislokuotas Pietų Korėjoje. Jis taip pat buvo vadinamas garbinguoju jūrų pėstininku ir Teksaso reindžeriu – veikiausiai dėl serialo „Walker, Texas Ranger“ („Volkeris, Teksaso reindžeris“).

Jis buvo išleidęs savo paties džinsų liniją.

Šių džinsų pavadinimas buvo „Action Jeans“ ir jie leisdavo vyrui atlikti itin plačius judesius. Mūvėdamas šiais džinsais, Chuckas galėdavo atlikti savo firminį spyrį apsisukus, nesuplėšęs džinsų tarpukojo.

Jis yra populiarių „The New York Times“ knygų autorius.

Tarp jo literatūrinių darbų yra knyga „Black Belt Patriotism: How to Reawaken America“ („Juodojo diržo patriotizmas: kaip iš naujo pažadinti Ameriką“), autobiografinė knyga „Against All Odds“ („Nepaisant visų sunkumų“) ir du grožinės literatūros kūriniai – „The Justice Riders“ („Teisybės raiteliai“) ir „A Threat to Justice“ („Grėsmė teisybei“).

Kaip ir Einsteinas, mokykloje gaudavęs prastus pažymius, Chuckas vidurinėje mokykloje nebuvo sportiškas.

Tačiau vėliau jis sužydėjo. Taigi yra puikus pavyzdys moksleiviams, kuriems kažkas vis dar nesiseka

Asmeninis gyvenimas: moterys ir vaikai

1958 metais Ch. Norrisas vedė Dianne Holechek. 1963 metais pora susilaukė pirmagimio Mike`o. 1964 metais gimė nesantuokinė Ch. Norriso duktė Dina. Vėliau, 1965 metais, su savo žmona jis susilaukė antrojo sūnaus Erico. Tačiau 1988-aisiais, po 30 metų santuokos, Ch. Norrisas ir D. Holechek pasuko skirtingais keliais.

1998 metų lapkričio 28 dieną jis vedė buvusį modelį, 23 metais jaunesnę Geną O`Kelley, kuri iš ankstesnės santuokos turėjo du vaikus. 2001 metų rugpjūčio 30-ąją ji pagimdė dvynukus: sūnų Dakotą Alaną Norrisą ir dukrą Danilee Kelly Norris.

2004 metų rugsėjo 22 dieną Ch. Norrisas laidos „Entertainment Tonight“ vedėjai Mary Hart prisipažino, kad jo duktė Dina yra romano už santuokos ribų vaisius. Jis buvo jos nematęs, kol Dinai suėjo 26 metai, nors tai, kad jis yra jos tėvas, ji sužinojo 16 metų.

Dina parašė jam laišką, kuriame pranešė, kad yra jo duktė. Ch. Norrisas pasakojo, kad su ja susitikęs iš karto suprato, kad Dina yra jo dukra.

2005 metais Ch. Norrisas savo autobiografijoje rašė, kad motina jį pagimdė būdama vos 18 metų.
Ch. Norrisas šiuo metu turi devynis anūkus.

Ypatingas dėmesys tikėjimui

Ch. Norrisas yra uolus krikščionis ir yra parašęs kelias knygas krikščionybės tema, pavyzdžiui, „Teisybės raiteliai“. Jis taip pat filmavosi keliose reklamose, propaguojančiose Biblijos studijas ir maldas valstybinėse mokyklose, be to, aktyviai kovojo už tai, kad sumažėtų narkotikų vartojimas.

Savo „WorldNetDaily“ skiltyse jis yra išreiškęs tikėjimą bibliniu kreacionizmu (tikėjimu, kad pasaulį sutvėrė Dievas), yra rašęs, kad problemų turintys žmonės turėtų atsisukti į Jėzų, ir yra sakęs, kad „tikri patriotai“ nevengia diskusijų apie religiją ir politiką.

2008 metų balandžio 22 dieną Ch. Norrisas išreiškė savo paramą protingo sumanymo judėjimui, kai svetainei townhall.com apžvelgė dokumentinį filmą „Expelled“ („Išvarytieji“), kuriame pasakojama, kaip pagrindinės krypties mokslas užčiaupia mokslininkus, gamtoje reginčius protingo Dievo sumanymo ženklus.

Ch. Norriso gyvenimas nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)