Britų karališkosios šeimos nariai raudonuoju kilimu į Londono Karališkąją Alberto salę žengė vilkėdami smokingus. Juos pasitiko riedantis droidas BB-8, šio filmo personažas. Jis pareigingai nusilenkė princams.

Kalbama, kad abu princai filme atliko epizodinius Imperijos šturmuotojų vaidmenis, kai 2016 metų balandį apsilankė jo filmavimo aikštelėje.

Williamas ir Harry, neseniai paskelbęs apie sužadėtuves su JAV aktore Meghan Markle, taip pat susitiko su „Paskutinių džedajų“ aktoriais ir dovanų gavo šturmuotojų šalmus.

„Paskutiniai džedajai“ buvo filmuojami studijoje „Pinewood“ netoli Londono ir vakarinėje Airijos pakrantėje. Tai aštuntasis „Žvaigždžių karų“ sagos filmas; jo trukmė – net 153 minutės.

Markas Hamillas, sagoje vaidinantis džedajų Luką Skaivokerį, sakė, kad „Žvaigždžių karų“ ilgaamžiškumas leido jo personažui atverti kelią naujoms žvaigždėms.

„Tarsi vaikų būrys raustųsi mano senų žaislų dėžėje, žaistų su mano žaislais ... Man tai patinka!“ – per premjerą naujienų agentūrai AFP sakė 66 metų žvaigždė.

Nors nuo to laiko, kai šis tarpgalaktinis epas pirmą kartą įžengė į kino teatrus, jau praėjo 40 metų, Riano Johnsono režisuotų „Paskutinių džedajų“ aktoriai yra įsitikinę, kad ši istorija tebėra aktuali.

„Galvoju, kad joje išties nagrinėjami klausimai, su kuriais pasaulis susiduria šiandien – (klausimai) apie politiką, kurstančią nesantaiką tarp žmonių, ir vilties kibirkštį, vėl sutaikysiančią žmones“, – AFP sakė Andy Serkisas, filme vaidinantis aukščiausiąjį vadą Snoką.

Lupita Nyong'o, padėjusi sukurti Maz Kanatos personažą, sakė, kad šis filmas svarbus ir kaip tam tikra atitrūkimo nuo tikrovės forma.

„Galvoju, fantastika svarbi, nes, visų pirma, ji leidžia mums akimirkai pabėgti nuo pasaulio, kuriame gyvename, ir suburia mus draugėn, tam tikra prasme suvienija mus kažkokia tema, kaip negali kiti dalykai“, – sakė ji.

„Akimirkai užmirštame savo rūpesčius ir išgyvename dėl labai tolimos galaktikos“, – pridūrė aktorė.

Šaltinis
Temos
It is prohibited to copy and republish the text of this publication without a written permission from UAB „BNS“.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją