Jennifer Lopez: pirmiausia mylėkite save

„Pirmiausia, turite mylėti save. Turite patys gerai jaustis, kad gerai jaustumėtės su kažkuo kitu. Turite save vertinti ir žinoti, kad nusipelnėte geriausio. Ir kol savęs nemylėsite ir nevertinsite, negalėsite palaikyti sveikų santykių", – žurnalui „Glamour" sakė J. Lopez.

Jennifer Aniston: priimkite skausmą

„Egzistuoja daug sielvarto stadijų. Liūdna, nes kažkas pasibaigė. Atsiveria žaizda. Jeigu bandote išvengti skausmo, jis tampa dar didesnis", – žurnalui „Vanity Fair" sakė aktorė.

Madonna: pasinerkite į darbą

„Manau, kad man padėjo darbas. Esu labai dėkinga, kad turiu darbo. Gyvenimas yra nuolatinis prisitaikymas. Viskas keičiasi. Būna gerų ir blogų dalykų. Tačiau dabar jaučiuosi gerai", – žurnalui „Rolling Stone" sakė dainininkė.

Kim Kardashian: nekankinkite savęs dėl to, kad kažkas nepavyko

„Jaučiausi taip, tarsi sukčiausi karuselėje ir negaliu sustoti. Dabar manau, kad taip jaustis nereikėjo. Tiesiog pasidaviau visam tam šurmuliui, o dar filmavome mūsų realybės šou, kai nutraukiau savo santykius. Nežinojau, kaip tai padaryti, nenorėjau visų nuvilti. Tačiau žinau, kad turiu klausyti savo širdies. Tiesiog tai nebuvo pasaka, kurios taip tikėjausi", – savo interneto svetainėje rašė Kim.

Anne Hathaway: prisiminkite, kad ne visi santykiai bus tokie

„Dieve mano, jau aš tai tikrai turėjau blogų santykių. Buvo ir gėdingų išsiskyrimų. Tačiau tikrai nėra pagrindo baimintis naujų santykių", – britų dienraščiui „The Daily Telegraph" sakė aktorė.

Jennifer Love Hewitt: žinokite savo vertę

„Gyvenimas man tai skyrė, ir aš tai priimu. Tikrai žinau, kad esu tikrai gera partnerė. Manau, kad esu tikrai gera mergina. Ir žinau, kad galiu būti labai gera žmona. Žinau, kad noriu suteikti meilės kažkam. Žinau, kad tas kažkas manęs laukia", – leidiniui „USA Today" sakė ji.

Eva Longoria: žinokite, kad vėl rasite meilę

„Tiesa yra ta, kad lyg ir turėčiau būti pikta, pagiežinga ir nusivylusi santykiais, tačiau tokia nesu. Nepasisekė santykiai su tuo žmogumi, tai pasiseks su kitu", – žurnalui „Vanity Fair Spain" sakė aktorė.

Taylor Swift: susikurkite naujų įpročių

„Kuo ilgiau gyveni, tuo dažniau formuoji naujų įpročių. Pripranti kiekvieną rytą nerašyti žinutės: „Labas, gražuoli. Labas rytas". Pripranti nebeskambinti ir nebepasakoti, kaip praėjo tavo diena. Senuosius įpročius pakeiti naujais. Kaip ir su draugais, su kuriais nuolat susirašinėti, planuoji smagius vakarėlius ir nuotykius. Ir staiga atsirandi Londone ir suvoki, ... kad tau viskas yra gerai", – žurnalui „Elle" sakė dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)