S. Mišulinas – vienas iš legendinių Sovietų Sąjungos ir Rusijos aktorių. Jis išgarsėjo vaidmenimis tokiuose kultiniuose filmuose kaip „Baltoji dykumos saulė" ir „Karnavalas". Taip pat nuo 1966 ir 1980 metų jis filmavosi pramoginėje laidoje „Kavinė „13 kėdžių". Legendinis aktorius mirė 2005 metais nuo širdies nepakankamumo. Tuo metu jam buvo 79-eri. Aktorius turėjo žmoną Valentiną ir 38 metų dukrą Kariną.

Tačiau šių metų pavasarį 34 metų T. Jeremejevas vieno interviu metu atskleidė visą gyvenimą saugotą paslaptį ir pareiškė, kad yra nesantuokinis S. Mišulino sūnus. Tai sukėlė Karinos pasipiktinimą. Ji kreipėsi į teismą, kad pamokytų apsimetėlį ir apgintų savo tėvo vardą.

Giminaičiai susitiko tik televizijos laidoje „Tegul kalba". Timūras suprato sesers pasipiktinimą ir suskubo atsiprašyti už tai, kad jo pareiškimas sukėlė skausmą jos šeimai. O ji teigė nesuprantanti, kodėl vyras viską atskleidė viešai, o nesikreipė į ją, kad išvengtų šurmulio ir bereikalingo dėmesio.

Timūras buvo pasirengęs eiti iki galo ir ginti savo tiesą. Laida „Tegul kalba" kreipėsi į laboratoriją, kad būtų atliktas DNR tyrimas. S. Mišulino mėginys buvo paimtas iš jo kepurės. Tačiau laboratorijoje padarė išvadą, kad tyrimo rezultatai yra ginčytini.

Tuo tarpu Karina kategoriškai atsisakė duoti savo DNR mėginį, kad jis būtų palygintas su tariamu broliu. Daugelį internautų toks moters elgesys papiktino. Daugelis žmonių sakė, kad Timūras yra labai panašūs į velionį S. Mišuliną.

K. Mišulina mano, kad tapo tikra persekiojimo auka. Jos teigimu, komentuojama iš netikrų paskyrų, ir ji mano, kad prie viso to prisidėjo jos „brolis". „Toks jausmas, kad Timūras yra kažkoks sadistas.. šitame pragare gyvename jau du mėnesius", – sakė moteris.

#Друзья! Те, кто на этом фото, и те, кто не успел впрыгнуть в кадр, те, кто пытался сегодня что-то сказать, и те, кому не дали это сделать, те, кто был в студии, и те, чью поддержку я ощущал на расстоянии... СПАСИИИБОООО!!! Вы же всё понимаете! 😉🙏🏼👍🏽✌🏼Это не про PR, это про семью... #комуленьдальшенечитайте Очень надеюсь, что девушка, которая попала в кадр, перестанет на меня злиться, и поймёт, что того, кого любишь, «растоптать» не возможно. И самое главное, что я никогда не пытался это сделать! P.S.Спасибо @ddborisov за порядочность! Страшилки про подставы не оправдались))🙏🏼 #всехлюблювсеммирнессорьтесь #ТимурЕремеев #даянатойсамойпередаче #самвшоке #будутмногочегоговорить #пустьговорят #какговоритькогдатебянеслушают 🤦🏽‍♂️🤷🏽‍♂️✌🏼 P.S.и спасибо #jogdog - это тоже поддержка))😉😉

Публикация от #ТимурЕремеев (@timureremeev) Окт 2 2017 в 4:17 PDT

Vėliau K. Mišulina įvardijo sumą, kurią sieks prisiteisti iš savo skriaudėjų. Ji teigia, kad jos tėvas buvo apšmeižtas. Už tai ji ketina reikalauti milijono rublių.

„Tai klasikinis ieškinys dėl garbės, orumo ir verslo reputacijos ginimo", – sakė moters advokatas.

K. Mišulina taip pat sakė, kad anksčiau jai buvo siūloma paleisti „antį" apie tariamą brolį, kad padidėtų jos, kaip aktorės, populiarumas. Tačiau Karina teigia, kad kategoriškai atsisakė naudoti savo mirusio tėvo vardą tokiai viešųjų ryšių akcijai.

Kai kas mano, kad Timūras nori dalies palikimo. Tačiau jaunas aktorius tai neigia ir tvirtina norintis, kad jo dukra žinotų apie savo senelį.

Vėliau Karina atskleidė šeimos paslaptį ir pasakė, kad po jos gimimo S. Mišulinas negalėjo turėti daugiau vaikų, todėl jis negalėjo susilaukti nesantuokinio sūnaus.

Galiausiai moteris sutiko atlikti DNR tyrimą, kad padarytų galą visoms kalboms ir spėlionėms. Ji rado Karlsono kostiumą, kurį vilkėjo jos tėvas. Laborantams pavyko rasti tinkamų mėginių.

Ilgą laiką Timūro mama Tatjana Jeremejeva atsisakė kalbėti viešai ir dalyvauti laidoje „Tegul kalba". Tačiau jos nuotrauką parodė legendinio aktoriaus našlei ir dukrai. Ir jos pažino durininkę, kuri kelerius metus dirbo jų name. Karina pareiškė, kad jos tėvas tikrai būtų parūpinęs savo mylimai moteriai geresnį darbą.

Taip pat našlė ir jos dukra priėjo prie išvados, kad Timūras ir jo mama visai nepažinojo S. Mišulino. Jos pastebėjo, kad tariami giminaičiai painioja detales pasakodami apie garsųjį tėvą. Tačiau vėliau paaiškėjo, kad S. Mišulinas turėjo ir daugiau nesantuokinių vaikų. Su kai kuriais jų Karina yra pažįstama asmeniškai ir jiems neapykantos nejaučia.

Tuo tarpu Tatjana Jeremejeva papasakojo, kad S. Mišulinas visuomet bendravo su sūnumi ir jiems padėjo materialiai. Moters teigimu, legendinis aktorius negailėjo pinigų dovanoms sūnui.

Galiausiai po beveik mėnesio laidoje „Tegul kalba" buvo paskelbti DNR tyrimų rezultatai, ir T. Jeremejevas sužinojo tiesą apie savo gimimą. Daug kas neabejojo, kad Timūras yra S. Mišulino sūnus. Tačiau Karina abejoja rezultatais ir ketina toliau ginti savo poziciją.

„Paskelbti DNR testo rezultatai rodo, kad S. Mišulinas yra mano tėtis. Tai man nebuvo didelė staigmena. Žinoma, jaudulis buvo tik dėl to, kad kažkieno klaida gali labai brangiai kainuoti. Tačiau besąlygiškas pasitikėjimas laboratorija, kurią, beje, pasirinko mano sesuo, ir pasaulinio lygio specialistai, kuriems vadovauja Pavelas Leonidovičius Ivanovas, leido būti visiškai tikru, kad ekspertizė patvirtins mano žodžius apie giminystę su S. Mišulinu", – sakė T. Jeremejevas.

Kaip paaiškėjo vėliau, po šios dramatiškos istorijos viešumoje pasirodė ir kiti tariami legendinio aktoriaus vaikai.

Aktoriaus Spartako Mišulino pasirodymas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)