Ypač etiketo. Juk jai beveik kasdien teks bendrauti su daugybe Harry giminių, turinčių karališkojo kraujo, rašo People.com.

Viena svarbiausių taisyklių - nusilenkti sutikus kai kuriuos asmenis. O jų sąrašas netrumpas.

Pirmoje vietoje, niekas net neabejoja, yra karalienė Elžbieta II ir jos vyras princas Philipas.

Kompanijos "Beaumont Etiquette" įkūrėja ir vadovė Myka Meier teigia, jog paskutinį kartą griežtos taisyklės, kas, kam ir kada turi nusilenkti, buvo atnaujintos 2012 metais, kai princas Williamas susituokė su Kate Middleton. Neabejojama, kad dokumentas bus redaguojamas ir po Harry vestuvių.

Taigi M. Markle turės nusilenkti kaskart sutikus ir savo šešurui, princų Williamo ir Harry tėvui princui Charlesui bei jo žmonai Camillai.

Įdomu tai, jog M. Markle nusilenkinės ir princui Williamui bei jo žmonai Kate. Nors atrodo, kad jie yra broliai su būsimu M. Markle vyru ir nė vienas ne viršesnis, tačiau Williamas yra aukščiau sosto paveldėtojų sąraše. Būtent todėl princo Harry žmona turės jam ir jo sutuoktinei nusilenkti.

36-erių aktorė, kuri neseniai pranešė, kad atsisakė vaidmens seriale "Kostiumuotieji", nes nori visą savo laiką skirti karališkosioms pareigoms, taip pat nuslenks sutikusi karališkosios šeimos princeses Anne, Alexandrą, Beatrice bei Eugenie. Tačiau, jei su M. Markle drauge yra princas Harry, tvarka keičiasi ir būtent princesės turi nusilenkti Harry ir Meghan.

M. Markle taip pat turės nusilenkti Wessexo grafienei Sophie, tačiau tik tuomet, kai šalia jos bus jos vyras princas Edwardas (jis yra trečiasis Elžbietos II sūnus).

Kol kas viešumoje M. Markle dar nebuvo užfiksuota kam nors besilenkianti, tačiau tai yra nesudėtingas tūptelėjimas, kai viena koja pastatoma už kitos ir nulenkiama galva. Nors nėra reglamentuota, kuri koja privalo būti statoma atgal, K. Middleton visuomet pagerbdama karališkuosius asmenis pritūpdama atgal pastato kairiąją koją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)