Pasirodęs laidoje „The Graham Norton Show“, E. Johnas atskleidė, kokią neįprastą dovaną gavo šia proga. Ją įteikė jo senas bičiulis Eminemas, rašo independent.co.uk.

Per 2001 metų „Grammy“ apdovanojimus abi žvaigždės kartu atliko kūrinį „Stan“. Tuo metu šis bendras pasirodymas privertė pakelti antakius, nes šiame reperio kūrinyje skambėjo žodžiai, kuriuos daug kas laikė homofobijos išraiška.

„Daugybė žmonių dėl dainos žodžių jį kaltino homofobija, bet aš manau, kad tai buvo nesąmonė“, - apie savo sprendimą koncertuoti su Eminemu sakė E. Johnas. Jis pavadavo atlikėją Dido, su kuria buvo įrašyta originalioji versija, ir juokavo, kad „iš Dido išėmė raidę L“.

E. Johnas pridūrė, kad po šio pasirodymo jis susidraugavo su Eminemu ir liko draugais iki šiol. „Aš jį tiesiog dievinu“, - pridūrė E. Johnas ir netrukus atskleidė, kokią dovaną gavo nuo Eminemo civilinės partnerystės proga.

„Ji parodo, kiek jis nėra homofobiškas: mes gavome du deimantais inkrustuotus penio žiedus ant aksominės pagalvėlės, - sakė jis. – Ir turiu pasakyti, kad jie dar nebuvo panaudoti“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)