Eva Longoria „Instagram“ tinkle pasidalijo gaisro nuotrauka ir prašymu melstis už visus, gyvenančius šioje zonoje. „Draugai! Tai dabar vyksta Kalifornijoje. Prašau, melskitės už visus, kurie gyvena šioje zonoje ir už mūsų drąsius ugniagesius, kurie padeda kovoti su šia tragedija. Šią nuotrauką paviešino mano draugė Anjela Johnson ir man širdis nukrito į kulnus! Visi, esantys toje teritorijoje, evakuokitės“, – ragino Eva ir pridūrė, jog ji pati šiuo metu yra Niujorke, o jos namuose esančiu turtu rūpinasi jos brolis.

„Šis laukinis gaisras Los Andžele yra siaubingas, – socialiniame tinkle rašė Paris Hilton ir paviešino trumpą vaizdo įrašą. – Tai lyg pragaras! Mano namai evakuojami, gyvūnai gabenami į saugią vietą. Dėkoju visems ugniagesiams, kurie kovoja dėl mūsų gyvybių rizikuodami savosiomis. Jūs esate tikri herojai! Mano mintys ir maldos – kartu su visais, kuriuos palietė ši baisi katastrofa.“

Gaisras plinta ir grasina pasiekti ir Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon, Jenifer Garner, Maria Shiver ir Heidi Klum namus. Dėl gaisro jau uždaryti keli keliai.

Prašymą melstis už visus, kenčiančius dėl šios nelaimės, socialiniame tinkle paviešino ir Kim Kardashian.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)