Mados apdovanojimuose pasirodžiusi aktorė iš pradžių buvo pasipuošusi žmogaus šikšnosparnio kauke, tačiau vėliau ją nusiėmė. Tuomet ir ėmė sklisti apkalbos.

„Atrodo, kad žvaigždė lankėsi pas plastikos chirurgą, nes dabar pasikeitę net veido bruožai. Moteriai sunku šypsotis, ji atrodo lyg nuolat nustebusi, pažvelgus atidžiau matyti ir pakitusi akių forma. Profesionalus chirurgas niekuomet nepadarytų tokių klaidų. Arba tiesiog jis pakluso jos užmojams ir padarė tai, ko klientė labai norėjo“, – sakė savo pavardės nenorėjęs atskleisti medikas.

Pokyčius įvertinkite nuotraukų albume:

Tai, kad P. Anderson sunku atpažinti, pastebėjo ir kandūs internautai. Jie, pamatę nuotraukas, šmaikštavo, kad dabar moterį galima pažinti tik iš taip pat plastikos chirurgų tobulintos, bet jau visiems gerai pažįstamos krūtinės.

Neseniai aktorė ir modelis vėl grįžo į viešumą, ji vėl sulaukia kvietimų filmuotis filmuose. Neseniai savo karjerą P. Anderson buvo pristabdžiusi dėl kovos už gyvūnų teises (ji yra aktyvi PETA narė, viena garsiausių pasaulio vegetarių) ir dėl ligos. Jau niekam ne paslaptis, kad žvaigždė buvo užsikrėtusi hepatitu C ir ne viename interviu sakė, jog nesitiki gyventi ilgiau nei 10-15 metų. Tačiau 2015-aisiais paskelbė, kad liga nugalėta.

Nuotraukų albume - Pamela Anderson anksčiau:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)