J. Todtas apie septyniskart F1 čempionu tapusį lenktynininką kalbėjo neslėpdamas emocijų. „Mes ilgimės Michaelio. Jis ten. Vis dar kovoja. Kova vis dar vyksta. Michaelis yra ypatingas. Jis ypatingas asmuo šiame sporte. Jis ypatingas man. Jis yra draugas“, – sakė jis.

Lenktynininko vadybininkė Sabine Kehm taip pat pasisakė: „Mes visi žinome, kad jis turėtų būti čia. Ir esu tikra, kad jis to norėtų. Jis visuomet labai gerbė visus, esančius šalia. Jis jaustųsi pagerbtas čia. Kas padarė jį tokiu ypatingu, tokiu sėkmingu? Meilė visų aplink. Tai ir jungia jį su visais“.

Lygiai prieš ketverius metus, 2013 metų gruodį, M. Schumacheris patyrė sunkią galvos traumą slidinėdamas Alpėse. Anot gydytojų, jis būtų žuvęs vietoje, jei nebūtų buvęs su šalmu.

Iš karto po traumos jam buvo suteikta reikalinga medicininė pagalba, atliktos operacijos, tačiau dviejų vaikų tėvas taip ir neatsigavo, nors jo šeima džiaugiasi rodomais gyvybės ženklais ir vis dar tikisi geriausio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)