Kaip rašo portalas TMZ.com, teismo dokumentuose matyti, jog išduota moteris prašo, kad net ir po skyrybų J. Meeksas mokėtų pinigus tiek jai, tiek jųdviejų sūnui. Teigiama, jog šiuo metu jis nemoka nė cento.

Anot M. Meeks, tuomet, kai ji rūpinosi vaiku, vyras buvo užsiėmęs modelio karjera, todėl ji nori dalies jo uždarbio, nes bankrutuos, jei jai vienai reiks mokėti visas sąskaitas.

Tuo tarpu kita pusė - J. Meeksas ir jo advokatė - kaltina moterį, kad ši viename TV realybės šou kalbėjo apie intymius dalykus.

"Jeremy podiumu vaikšto apsirengęs tik kelnaitėmis ir tai normalu matyti mūsų vaikui? Tačiau mano bandymas pagerinti viešą savo įvaizdį laikomas nepadoriu? Man net nereiktų jo taisyti, jei ne Jeremy nuotykiai, gausiai atvaizduojami žiniasklaidoje", - sako Melissa ir buvusį vyrą kaltina dviveidiškumu.

Moteris sako suskaičiavusi, kad per 130 dienų, kurias jie nebėra kartu, J. Meeksas su sūnumi bendravo vos 30.

Na, o skyryboms su žmona besiruošiantis „karščiausiu pasaulio nusikaltėliu“ pramintas Meeksas toliau gyvena nerūpestingą gyvenimą ir mėgaujasi prabanga, kurią jam suteikia nauja mylimoji – verslo milžinės „Topshop“ įkūrėjo duktė Chloe Green.

Sutuoktiniai nebegyvena kartu nuo liepos, kada J. Meeksas buvo paparacų užfiksuotas atostogaujantis su Ch. Green, nors žmonai teigė, jog išvyksta verslo reikalais. Dabar jis jau neslėpdamas mėgaujasi visais draugystės su 26-erių milijonų paveldėtoja privalumais. Pora nuolat atostogauja egzotiškiausiuose pasaulio kampeliuose ir lankosi renginiuose, kur mielai fotografams pozuoja ant raudonojo kilimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)