Karališkoji šeima yra itin griežtai nusistačiusi prieš skyrybas. Joje šią nemalonią situaciją yra patyręs tik princas Charlesas, kuris skyrėsi su Diana ir vedė Camillą Parker Bowles.

Dabar dienos šviesą išvydusios M. Markle pirmųjų vestuvių nuotraukos princo sužadėtinei garbės nedaro, rašo užsienio spauda. Serialo „Kostiumuotieji“ (The Suits) žvaigždė už pirmojo savo vyro, kino prodiuserio Trevoro Engelsono ištekėjo 2011 metų rugsėjį. Meghan, kuriai dabar yra 35 metai, su Trevoru susituokė Jamaikos Očo Rioso paplūdimyje.

Pora iki vestuvių draugavo septynerius metus. Tačiau 2013 metų rugpjūtį, vos po dviejų metų santuokos, jie išsiskyrė. Skyrybų priežastis – nesuderinami charakterio skirtumai.

Vestuvių nuotraukose, kurios pasirodė JAV žurnale „Star“, matyti, kaip Meghan ir svečiai mėgaujasi saulės nutvieksta ceremonija viešbučio „Jamaica Inn“ paplūdimyje, o po oficialios ceremonijos prasideda linksmybės.

Nuotraukose Meghan yra pasipuošusi balta vestuvine suknele, vėliau ją nusivelka ir persirengia geltonos spalvos bikiniu. Paplūdimyje yra ir jos motina Doris Ragland. Vienoje nuotraukoje užfiksuota, kaip per horą – tradicinį žydų šokį su kėdėmis - svečiai kilnoja Meghan ir Trevorą.

Vestuvių akimirkos - nuotraukų albume:

Apie sužadėtuves princas Harry ir M. Markle paskelbė lapkritį, jų vestuvės planuojamos 2018 metų gegužę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (180)