Savo gyvenimo aprašyme 36 metų amžiaus aktorė yra pažymėjusi, jog gali šokti striptizą ir žongliruoti. Žinoma, dirbant kine ar televizijoje tokie talentai praverčia, tačiau šiandien tokie talentai atrodo gana netikėtai.
Ji taip pat rašė, jog užsiima ne viena sporto šaka, yra puiki atletė ir gali žaisti krepšinį, golfą, plaukti, jodinėti arkliu, užsiimti snieglenčių sportu ar gimnastika. Tarp jos talentų atsidūrė ir grojimas gitara bei būgnais, skelbiama dailymail.co.uk.
Los Andžele gimusi M. Markle taip pat yra dirbusi didžėja, geba atlikti masažą ir žongliruoti. Nepaisant to, Northwesterno universitete ji yra baigusi aktorinį meistriškumą ir tarptautinius santykius.

Tiesa, norėdama užsidirbti kol vaikščiojo į aktorių atrankas ji dirbo ir laisvai samdoma kaligrafe „Dolce & Gabbana“ mados namuose bei užrašydavo vestuvių kvietimus tokiems savo klientams kaip atlikėjas Robinas Thicke.

Jos praeityje yra ir ne ką mažiau intriguojantis įrašas. Meghan yra dirbusi Jungtinių Amerikos valstijų ambasadoje Argentinoje.

Didžiuosiuose ekranuose ji pirmąkart pasirodė dar 2002 metais. Tuomet M. Markle filmavosi seriale apie mediciną. Po šio vaidmens ji gavo ir daugiau pasiūlymų filmuotis. Su jos pirmosiomis rolėmis yra susijęs ir kitas faktas. Būsima karališkosios šeimos atstovė praeityje jau buvo ištekėjusi už filmų prodiuserio Trevoro Engelsono.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)