Tamsius karė kirpimo plaukus ji buvo susišukavusi už ausų, ant kaklo segėjo įspūdingą sidabrinį vėrinį.

Praėjusią savaitę viena iš karščiausiai aptarinėjamų temų buvo aktorės svoris. Po „ARIA Awards" apdovanojimų vakaro Daugybė gerbėjų išsakė savo nerimą tviteryje.

Thanks Vogue xx @voguemagazine

Публикация от Ruby Rose (@rubyrose) Окт 25 2017 в 8:19 PDT

„Atrodai kaip ligonis, mieloji", – rašė viena gerbėja. Kitas antrino: „Dievuli – Ruby Rose šitokia plona."

Neseniai dietologė iš Los Andželo Lisa De Azio pareiškė leidinio „NW magazine" korespondentui: „Jos artimieji ir agentai turėtų paskatinti ją padidinti svorį, kol dar ne per vėlu." Dietologės nuomone, aktorė sveria gerokai per mažai – vos 44 kg, o jos ūgio – 1,73 metro – žmogus turėtų sverti 61 kg.

Aktorė žaibiškai, neslėpdama nepasitenkinimo sureagavo į dietologės komentarą. Ji parašė tviteryje: „Jūs neatsakinga, joks Holivudo ekspertas neturėtų šitaip elgtis. Sakyti žurnalo korespondentui, kad MANO agentas, draugai ir artimieji turėtų įsikišti ir padėti man, kol dar ne per vėlu, (sakyti), kad mano svoris – 44 kg (jei tai būtų tiesa, greičiausiai gulėčiau ligoninėje) yra neatsakinga ir kelią pyktį."

Galiausiai ji įspėjo dietologę daugiau nekomentuoti jos svorio, pareikšdama, kad nuvers ją nuo pjedestalo, išmokys ją galvoti kitaip, o tada „ramiai miegos naktimis". „Palik žmones ramybėj", – mestelėjo R. Rose dietologei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)