Paparacai milijonierių įamžino Majamio paplūdimyje. Čia jis mėgavosi 30-metės Julios Pereiros iš Brazilijos draugija.

Moteris įspūdinga nuotrauka, kurioje pozavo vien su maudymosi kostiumėliu, pasidalijo su dešimtimis gerbėjų „Instagram“ tinkle, tačiau joje įsiamžino viena. Vis dėlto paparacams neprasprūdo pro akis tai, jog ji laiką leido su Ginaluca.

Dar visai neseniai milijonai viso pasaulio merginų viešai džiūgavo: šokančiu milijonieriumi pramintas verslininkas Gianluca Vacchi bei drauge su juo išgarsėjusi ir kai kur spaudoje jo sužadėtine pristatinėta Giorgia Gabriele pasuko skirtingais keliais.

Tačiau džiūgauti gerbėjoms teko neilgai – 50-metis vyras rugsėjo mėnesį viešai meilę išpažino kitai gražuolei – Mis Kolumbija anksčiau karūnuotai Ariadnai Gutierrez.

Pora kartu keliavo po pasaulį ir sekėjus erzino nuostabiomis nuotraukomis iš paplūdimių, prabangių restoranų ir privačių lėktuvų.

A. Gutierrez visame pasaulyje išgarsėjo 2015 metais, kuomet buvo per klaidą karūnuota Mis Visata konkurse. Su G. Vacchi ji pirmąkart užfiksuota šių metų pradžioje Majamyje.

Deja, jų santykiai nutrūko ir netrukus tame pačiame Majamio paplūdimyje jis buvo įamžintas su nauja gražuole Julia.

Gianluca Vacchi ir Julia Pereira :

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)